[]

direksiyonda telefon tutucu

Selamlar,
Arabada GPS kullanırken koyacak yer bulamıyorum. Şanseseri şu aşağıdaki ilana rasltadım? Ne diyorsunuz? Daha iyi bir alternatif önerecek var mı?

www.sahibinden.com

 
Bundan kullanıyorum, gayet iyi ancak kibar davranmak lazım.

www.mediamarkt.com.tr
  • oldboy  (10.04.14 12:28:21) 
Arabada bluetooth özelliği var mı ?

bluetooth kulaklık almayı düşünün derim. Direksiyonda telefon olması bence dikkat dağıtıcı bir olay gibi geliyor bana. olur da oradan bacaklarınızın arasına düşerse.refleks olarak hem aşağıya bakar hem de dizlerinizi otomatik olarak kapatırsınız. Kaza yapma riski yüksek gibi geliyor :)

kaydırmayan ped'lerden alıp konsolun üstüne koyabilirsiniz.

alternatifler

www.phonearena.com

www.popularmechanics.com

news.filehippo.com
  • janavarorion  (10.04.14 12:34:16 ~ 12:35:14) 
o kullanışsız olur ya. onu alacağına şunları al;

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
  • brotha b  (10.04.14 12:38:19) 
@janavarorion: ilk kez görüyorum bunları. garmini zaten severdim, şimdi gidip hisse senedini alasım geldi :)

ayrıca evet düşününce direksiyonda telefon riskli geldi. bluetooth yok, zaten sadece haritada bulunduğum yeri rahatça görebilmek niyetim.

@oldboy, mediamarkt aklıma gelmemişti, internetten önce oraya bir bakayım.

@brotha b; mediamarktta düzgün bir şey bulamazsam ikinci link'tekini alayım diyorum.
  • puc  (10.04.14 12:47:04) 
@puc

ne yaparsan yap bunu alma da www.hepsiburada.com

aldığım güne lanet okuyorum. yapışkanlı mapışkanlı.
  • brotha b  (10.04.14 13:04:25) 
Ben linkini verdiğin zımbırtıdan kullanıyorum, telefon iki kıskaç arasına iyice sıkışıyor, düşme riski yok ama direksiyonu tam tur çevirirken eline, koluna denk gelebiliyor, alışmak gerekiyor. Bunu kullanmadan önce telefonumda kaydırmayan kılıflardan vardı, cam ile aracın ön kısmına sıkıştırıyordum, bazı tümseklerde telefon yerinde çıkıp düşüyordu.

HUD özelliği sadece Garminde değil, bazı navigasyon programlarında da özellik olarak var zaten ama hiç denemedim
www.youtube.com
  • Tutkun  (10.04.14 13:07:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.