[]

Askerlik Celp Dönemi

11 Temmuz 2014'te tecilim doluyor. Hangi dönem askere gitmem gerekiyor. (Kısa dönem)




 
en yakın ağustos celbine gidebilirsin.
onun içinde 15 mayısa kadar gidip tecilini bozman gerekir.

diğer türlü kasıma kalırsın heralde.
  • gibicibicis  (10.04.14 09:20:53 ~ 09:21:47) 
@gibicibicis tecili bozmak istemiyorum işte. temmuzda bittiği tarihten itibaren en yakın hangisi oluyor merak ettiğim o. kasım mı olur diyorsun?


  • imo  (10.04.14 09:34:08) 
ağustos-eylül dönemine gidebilmen için haziran ayında sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırman gerek. Kasım-aralık döneminde gidersin.


  • nick blender  (10.04.14 09:48:00) 
zaten temmuz ayı içerisinde tecilin bitiyorsa haziran ayı içerisinde askerlik şubesine işlemler için gitmen lazım. işlemlerini 30 hazirana kadar bitirirsen ağustos veya eylül ayında da askere gidersin.


  • montauq  (10.04.14 12:08:43) 
kışın git. 15 agustos'tan önce önce kayıt ol ki kasımda asker ol. mayısda dönersiniz. kısın yagmur yas vs olur egitim azalır, hep yatısda kalırsınız zaman da cabun gecer. sakın yazın gitmeyin.

yine celp dönemleri icin : www.kisadonemaskerlik.com

basvurmadna evvel askerlik şubesine tekrardan sor , teyit edin.

hayırlısı olsun
  • kup tuz  (10.04.14 14:14:05) 
bu ısler senın ıstegıne gore olmuyor, 11 temmuzda tecılın bıtıyorsa buyuk ıhtımal agustosta askersın demektır. agustos olmazsa aralık bankodur. ama en yakın agustos oldugu ıcın bence agustosta askersın yanı. ama en dogru bılgıyı askerlık subesı verır. bı ara ugra derım ben. kesın sonuc ıcın.ama agustos bankodur en gec aralık olur. sonrası olmaz.


  • anti silence  (10.04.14 14:47:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.