[]

Bi oyun sitesi vardı neydi adı?

icinde download edip web site icinde oynayabilecegimiz 4-5 tane multiplayer oyun vardı. japonca bi isimdi diye hatirliyorum. hatirladigim oyunlar anime karakterlerden olusan bi tenis oyunu (exp kasip raket maket aliniyordu), bi de malzeme toplayarak crafter takilabilecegimiz bi rpg oyunu vardı, 2d harita uzerine sevimli karakterleri yoneterek oynuyorduk, kendimize ait bi evimiz vardi, malzemeleri birlestirip esyalar yapiyorduk.

2d haritasi onemliydi ve herkesin oynama sebebi neredeyse bu ozellikti.

edit: tam aciklamamisim. icinde sadece 4-5 adet multi oyun vardi. miniclip, kongregate gibi binlerce oyun olan sitelerden degildi.

 
miniclip.com

birde eskiden showtv.net vardi bir suru flash oyun vardi icinde hala varmidir bilemedim
  • exlibris  (09.04.14 23:48:46) 
japonca olan siteyi bilmiyorum ama.. malzeme toplayarak craft yaptığın 2d oyunun adı minecraft. o japonca olan siteyi bende merak ettim. bilen varsa söylesin

edit: minecraft 2d değil ya doğru.
  • geceharamisi  (10.04.14 00:01:08 ~ 00:12:38) 
1- malzeme topplayıp craft yapabileceğin milyonlarca oyun var

2- minecraft 2d değil

asıl soruya cevabım: bilmiyorum :)
  • hohenheim of light  (10.04.14 00:08:00 ~ 00:08:26) 
bak tenis oyununun adini buldum fantasy tennis'mis. sitenin adi da sanirim alaplaya.net oluyor. japonca olayi nereden aklimda kaldi bilemiyorum, anime karakterlerden herhalde. ama tenis ve dedigim 2d craft oyununu kaldirmislar. tutmamis demek ki. zamaninda iyi oynuyordum ya, neyse sagolun. :)


  • musella  (10.04.14 00:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.