[]

Kindle paperwhite kılıfı

Farklı modeller için farkediyor mu bilmiyorum ama ben bu son 2013 modeli için bir kılıf/kapak almak istiyorum. Birkaç sorum var. Öncelikle Türkiye'de çok fazla güzel model bulamadığım için ebay'e bakayım dedim ama burada da teslim tarihine 29 Nisan-20 Mayıs demişler. Bu çok uzun bir süre değil mi yoksa işin raconu mu böyledir? Buradan www.ebay.com ve www.ebay.com gözüme güzel gözüktü ama teslim tarihinden dolayı emin olamadım. Bir de www.dx.com var ama sözlükte site hakkında kalitesiz olabilir ve kargo çok uzun sürede gelebilir demişler, yine de sitede 7-10 iş günü yazıyor. Ne yapsam nereden alsam bilemedim.

Not: Beğendiklerimin ne kadar kötü olduğunu söylemekle vakit kaybetmeyin.


 
ben de orijinal alıcam. orijinal almak istersen hangi rengi istiyorsan söyle benimkinin yanında getirteyim.

amzn.com
  • hoot  (09.04.14 21:00:39 ~ 21:01:26) 
kendi kılıfı en iyisi, ondan şaşmayın. sanalpazar'da vardı orijinal kılıf satan. iki jenerasyonun da kılıfı aynı bu arada.


  • hjarteblod  (09.04.14 21:02:37) 
@hoot aslında normalde orijinal alırdım da çok pahalı olduğunu düşündüğüm için almıyorum. yine de sağ olun.

@hjartedblod dediğim gibi zaten gereksiz pahalı bir de Türkiye'den alınca cihazın fiyatının yarısına denk geliyor.

@zibidigibi ebay'de genelde kılıfın yanında ekran koruyucu da geldiği için dx'de dikkat etmemişim. onun dışında alacağımda zaten autosleep özelliği var.

sanırım şunu www.dx.com ve yanında bir ekran koruyucu alıcam. Aslında renk olarak yeşil güzel ama şu açık mavi kısımla uymuyor, belki mavi versiyonu www.dx.com da alabilirim. Bu sefer yeşil olanının ne kadar kötü olduğunu söyleyebilirsiniz, ona göre ben de son kararımı veriyim.

edit:neyse yeşil olanı aldım bile.
  • acccra  (09.04.14 21:20:07 ~ 10.04.14 00:40:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.