[]

Psikoloğa gitsem faydası olurmu sizce

Önceki duyurularımdan da bilineceği üzere arkadaş edinmekte zorluk yaşıyorum hatta hiç edinemiyorum insan ilişkilerimde iyi değil yaş 28 kurumsal bir şirkette orta halli yönetici pozisyonundayım iş telefonları dışında öbür kişisel telefonum çalmıyor bile bayağı bildiğiniz yalnızım ve çok can sıkıcı bir durum psikoloğa gitsem konuyla ilgili faydası olurmu acaba




 
git, faydası olur.


  • rock n roll  (09.04.14 14:01:01) 
sosyal hayatında neler yapıyorsun?
eğer insanlarla tanışıp konuşamamak, iletişim sürdürememekse sıkıntın git psikoloğa.

fakat diğer türlü bulunduğun şehirde arkadaşın yoktur, kafa dengi birilerini bulamamışsındır, arkadaşın kalmamıştır kısmı normal. sosyal aktiviteye ver kendini. dernek, stk, kurs neyin yazıl bir şeylere git oralarda ortak ilgi alanın doğrultusunda tanış birileriyle.
  • biliyorum ki ben  (09.04.14 14:10:57) 
moral bozmak gibi olmasın ama ben gittim olmadı bi faydası.


  • bir yudum  (09.04.14 14:24:23) 
olur da, bence kendiniz de çözebilirsiniz.

şimdi dan dun diye söyleyeceğim kırılmak yok: boş konuşan, geyik biri izlenimi yaratıyorsunuz. arkadaş edinmekte bu yüzden zorluk çekiyor olabilirsiniz.
  • icemint  (09.04.14 14:29:19) 
@icemint yok tam tersi


  • jackies  (09.04.14 14:30:57) 
öyle bir izlenim yaratıyorsunuz dedim. öylesiniz demedim zaten.


  • icemint  (09.04.14 14:35:21) 
imkanınız varsa gidin tabiki, maalesef bazı şeyleri tek başına çözmek mümkün olmuyor.


  • clones  (09.04.14 14:52:47) 
bence bi faydasi olmaz gibime geliyor. senin bir psikolojik sorunun yok ki. cok sosyal değilsin o kadar.


  • all girls dream  (09.04.14 19:44:48 ~ 19:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.