[]

16 mbps internete yeni geçtim de hızı normal mi?

Hız testi yapıyorum da 9-10 mbps gösteriyor, anormal mi yoksa halime şükür mü edeyim..?




 
kablosuz bağlandığın için düşmüştür. ethernetle bağlanırsan tam hızını alırsın


  • zombie0  (09.04.14 13:47:32) 
Evet kablosuz bağlandığım için olabilir, ethernetle bağlanayım akşama..


  • redeath  (09.04.14 13:49:16) 
ben super online 20mbps kulanıyordum hız testlerinde 25in altına inmedim hiç. 30u zorluyordum. bana da garip gelmişti. tabi bu olay mersinde gerçekleşti. şu an taşındım.


  • umarsizca umarim  (09.04.14 16:59:29) 
Şimdi çalıştığım firmada hız testi yaptım 0.32 mbps çıktı şükrettim halime..

Ttneti aradım da yine aynı yalan uzakmışım servise, daha ne kadar merkezde olacağım bilemedim :) (kucak dansı mı yapmadım ondan mı kıllar bana acaba)
  • redeath  (09.04.14 17:39:49) 
Kendi isteğinizle mi geçtiniz, yoksa Ttnet hattınız yetiyor, hızınızı 16 mbit yapalım mı dedi?


  • hezarpare  (09.04.14 17:46:18) 
Ben geçtim 16 mbps hıza, eskiden 8 mbps kullanırkende 5-5,5 mbps bağlantı alıyordum, ethernet deneyeceğim bakalım birde akşama..


  • redeath  (09.04.14 17:50:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.