[]

kablosuz ag sinyali kendi kendine dustu

arkadaslar, kablosuz olarak internete baglaniyordum bir iki gun oncesine kadar; fakat iki gunden beri bilgisayar, her zaman baglandigim ag sinyalini cok dusuk gosteriyor ve internete baglanamiyorum.
modeme reset attim
bilgisayara format attim
modemde kanal degisikligi yaptim
internet saglayicisi firmayla gorustum
bunlari yapmama ragmen sorun cozulmedi. bu konuda yardimci olabilirseniz cok cok sevinirim. simdiden tesekkurler ilginize

 
Etrafta başka yayın yapan bir cihaz olabilir mi?

Modemin etrafındaki tüm elektronik cihazlar manyetik alanları nedeniyle modem yayınını etkileyebilir.
  • tzum_tzum  (09.04.14 13:56:23) 
bu aralar butun iss'lerde problem var yaklasik bi 5-6 gun oldu baslayali sorun


  • maresalx  (09.04.14 14:01:45) 
Bilgisayarın wifi anteninde sorun olabilir, annemlerin kullandığı eski laptopta da böyle bir sorun bunun yanında veriyi indirimeme gibi bir sorun vardı. İçini açmakla uğraşmamak için harici anten aldım.


  • atom karincanin torunu  (09.04.14 14:05:11) 
@tzum_tzum, etrafinda sinyali etkileyecek bir sey aslinda.
@mareselx, telefonlardan ve diger bilgisayarlardan rahatca baglanabiliyorum

  • lorenz egrisi  (09.04.14 14:33:48) 
arkadaslar yardimci olabilir misiniz, sorun guncel. ne yapacagimi sasirdim


  • lorenz egrisi  (09.04.14 20:09:11) 
Dediğim gibi yüksek ihtimal alıcı antenden kaynaklanıyor, istersen driver falan güncelle. Olmazsa harici antenle test et.

Bir modemle aranızda sinyal yansıtacak bir şey girmiş olabilir mi?
  • atom karincanin torunu  (09.04.14 23:17:27) 
@atom karincanin torunu, oncelikle ilgin icin cok cokk tesekkur ederim. wireless driveri ni guncelledim. ayni mesafeden baska bi bilgisayar, telefon gayet rahat internete baglaniyor. araya sinyali etkileyecek bir seyin girdigini sanmiyorum; cunku modemin cok cok yakinina geldigimde bile istedigim sinyali alamiyorum.


  • lorenz egrisi  (10.04.14 00:45:31) 
Anlaşıldığı üzere alıcı antenden kaynaklanıyor yüksek ihtimal bu konuda daha fazla yardımcı olamam, geçici basit çözüm usb anten almak. Kesin çözüm servise incelettirmek. Ha kendin açıp yapabilirsen de olur :D


  • atom karincanin torunu  (10.04.14 14:08:27) 
arkadaşlar sorun çözüldü. @atom karincanin torunu nun dediği gibi wireless anteni kırılmış bilgisayarın. servise gönderdim hallettiler.


  • lorenz egrisi  (12.05.14 18:41:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.