[]

Pes 2009 görüntüde dalgalanma

Merhabalar,

Pes 2009 oynarken oyunda bir dalgalanma oluyor şöyle ki, uzun mesafeli top geçtiğinde görüntü dalga halinde geçiyor, sürekli değil yani. sürekli olmuyor ama yine de oluyor, 9650 m gt ekran kartı, 3gb ram p 8400 işlemci var. örneğin photoshop cs4'ü takır takır kullanıyorum bir sorun yok, undercover'da da öyle, ancak bu oyunu oynarken böyle bir gıcıklık var, en düşük çözünürlüğe getirdim yine tık yok, nedendir acaba? benimkinden daha dandik bir notebookta böyle sorun vermiyor aynı oyun. reloaded cracklı olanı kullanıyorum. ekran kartı driver'ı da güncel. mevcut işletim sistemim seven, ancak vistada da aynı durumda. bahsettiğim dandik notebook da vista.


 
vsync kapalı olabilir. oyunun ayarlarına gir.

img29.picoodle.com

Wait for vsync seçeneğini aktif hale getir. eğer burada olduğu gibi seçilemiyorsa ekran yenileme hızını 60 hz yapıver.
  • thalamus  (01.06.09 11:27:38) 
donanımında bir sorun yok, çözünürlük azaltma boş yere.

pes 2009 setup ayarındaki vsync ile oyna.
  • desdinova  (01.06.09 11:27:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.