[]

filmi hemen hemen hiç hatırlamıyorum

bulana helal olsun diyerek başlıyorum. filmde açıkçası kevin spacey oynuyor diye aklımda kalmış ama kevin spaceynin filmlerinde bulamadım. onun değil muhtemelen. aklımda öyle kalmasının sebebi usual suspectsi duyunca aklıma bu film gelmesi olabilir. ikisini aynı gün içinde izlemiştim sanırım o yüzden bi bağlantı var kafamda. bir de filmin ışıklandırması usual suspecte benziyordu.

film muhtemelen ingilterede geçiyor. evler falan snatch tarzı. adamımız yanılmıyorsam hırsız ya da şuçlu falan öyle bişey. polis var bunun peşinde polis evi basmaya geliyor bu onlar gelmeden sıvışıyordu(motorsikletle sanırım) ama taşak geçerek oluyordu biraz bunlar zekiydi adam falan öyle bişeyler işte. bu kadar şey kalmış aklımda. var mı bulabilecek bukadarcık bilgiden?


 
ya mantıklı tahmin ama muhtemelen değil. catch me if you cani daha yakın tarihte izlemiştim sanırım. olabilir de ama güzel filmdi en kötü onu izlerim.


  • jjwa  (09.04.14 01:35:58) 
yok çıkaramadım ama şu filmlere bir bakın:

layer cake
knockin on heavens door
lock stockt and..

kaçan adamın neye benzediğini hatırlıyorsanız tarif edin.
  • zihuatanejo  (09.04.14 09:29:16) 
ordinary decent criminal?


  • zihuatanejo  (09.04.14 09:33:33) 
  • would you like some company  (09.04.14 11:08:29) 
hiç biri değil sanırım. ama izlemediğim çok güzel filmler var aralarında trailerlarından anladığım kadarıyla. ya içimden bir ses usual suspectsde öyle bir sahne vardı da sonuna odaklandığım için farklı film gibi geliyor da diyor. onu da indirdim onu da bir izleyeyim bakalım.


  • jjwa  (09.04.14 15:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.