[]

Puro ile ilgili sorularınız var mıdır?

Tarihi , üretimi , doğru seçimi yapmak , markalar , fiyatı , sahte ile orijinal ayrımı ve benzeri konularda sorularınız varsa formata uygun olarak alabilirim.




 
aromayı(çikolata, kahve, vanilya vs.) en yoğun ve en güzel hissedebileceğimiz puro? mümkünse tütünü hissetmeyelim. var mıdır?

cevap bunlar değil;
captain black
cafe creme
backwoods
  • papillon7  (08.04.14 19:45:22) 
Saydığınız ürünler puro değildir , sigarillodur veya aromalı sigaradır.

Çikolatalı Küba purosu bulamazsınız yoktur çünkü.

Aradığınız şey sarma sigarayı aromaya yatıran bir kaç tütüncüde mevcut.
  • colorwithnotexist  (08.04.14 19:57:39) 
Puro içe çekilir mi yoksa pipodaki gibi duman ağızda mı gezdirilir?


  • anonymice  (08.04.14 20:10:09) 
Sirf meraktan puro icecek birine fiyat performans olarak ne onerirsiniz. Aromali tercih sebebi


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.04.14 20:16:11) 
puro nargile gibi ağır mı


  • nax  (08.04.14 20:30:20) 
Bugün içtiğim puro neden ağzımda dağıldı? Nasıl bir ortamda tutmam gerekiyor? Kurumuş da ondan mı dağılmış?


  • armagan  (08.04.14 20:38:16) 
backwoods'un aroması çok hoşuma gitmişti. o gazla cafe creme de aldım ama berbattı. backwoods gibi aromasını hissedebileceğim purolar var mı? captain black çikolatalı mesela?


  • fuzzy olmak istemistim  (08.04.14 21:30:43) 
@trumanshow Puro içerisinde hiç bir kimyevi madde bulundurmayan sade bir üründür.Sigaranın aksine sizleri binlerce zararlı madde ile karşı karşıya bırakmaz ve daha keyifli anlar yaşatır.Ortalama bir puro içicisi hafta içerisinde bir veya iki adet puro içer .Keyif almak ve zihnini boşaltmak için kendisine ayırdığı 1-2 saatlik süre içerisinde hem hoşuna giden şeyler yapar hemde puronun verdiği tarif edilmesi zor hazzı yaşar.

@anonymice çekilmez , dumanı ağızda gezdirilerek tadı alınır.


@proletarier aller lander vereinigt euch tekrarlıyorum aromalı puro söz konusu değildir.Türkiye'de puro bulmanız çok zor olsa bile bir kaç satıcı mevcuttur bu yazıyı okuduğunuz zaman özel mesaj ile iletişime geçerseniz sizin içtiğiniz Türk kahvesinden yola çıkarak ürün önerebilirim.

@nax Puro Hafif , Hafif-Orta , Orta , Orta-Ağır , Ağır Ve Çok Ağır gibi seviyelere ayrılabilir.Kişiden kişiye farklılık göstereceketir.

@Hangi marka , nerede saklanmış ve buna benzer bilgiler verirseniz daha net cevap verebilirim ama evet büyük ihtimalle kurumuş.

@bir kez daha tekrarlamam gerekirse bahsettiğin ürünlerin hiç biri puro değildir.Makine üretimi sigarillolardır bu ürünler sigara gibi olduğu için sizin tercihinizdir.
  • colorwithnotexist  (08.04.14 21:45:59) 
Türkiye'de bulabileceğimiz kaliteli markalar neler? Zamanında biraz merak sarmıştım ama önerilen, isim yapmış markaları buralarda bulamadım. Tabii çok deli gibi de aramadım. Bir de puroları nasıl yakıyoruz? Ben çakmak kullanmıştım da o zaman koyu puro içicisi bir arkadaş beni ayıplamıştı :). De o ne kullanıyordu onu hatırlamıyorum. Yani çok fazla seçenek de yok da sebebini merak ettim.


  • tahsin sutcuoglu  (08.04.14 21:53:06 ~ 21:55:15) 
Peki puro veya sigarillo ice cekilebilir mi ve cekilirse nolur niye cekilmemeli puro.

Guzel, aromali ve fiyati uygun olarak hangi sigarilloyu onerebilirsiniz.

Son soru puro ile sigarillo arasindaki fark nedir
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.04.14 22:03:42) 
@tahsin sutcuoglu Türkiye'de her türlü markayı bulabilirsiniz doğru yerlere bakmak ve doğru kişileri tanımanız yeterlidir.
Uğraşmak istemiyorsanız free shoplardan alım yapan tanıdıklarınızdan ürün aldıraiblirsiniz.Evet çok ayıp etmişsiniz çünkü normal çakmak saf tütün olan puronun tadını bozan bir tepkimeye yol açar .Genel olarak puro kibriti , kibrit veya alevli çakmak kullanılmaktadır.


@proletarier aller lander vereinigt euch hiç bir şartta içe çekilmez.Tadını alamazsınız çünkü.

Backwoods benim içtiğim ilk sigarillodur hoşuma gider bence vazgeçmeyin.

Puro el sarmasıdır , sigarillo ise makine en temel fark budur.
Sigarillolar Puro içen kişilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için vardır sonuçta hızlı içilebilir Purolar ise özen ister .

Daha nice farklar vardır ama temel fark bu ikisidir.
  • colorwithnotexist  (08.04.14 22:23:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.