[]

blog'uma bi bakar mısınız?

selamlar,

bir blog açtım. haftada 2-3 yazı ekleyerek devam etmeyi düşünüyorum. blog'um tutsuni popüler olsun gibi bi kaygım yok ama az da olsa insan takip ederse sevinirim.

öneri ve tavsiyelerinize açığım. ama lütfen "çok itici, çok antipatik, başlığı görünce çıktım zaten" yorumlarını pas geçelim. onları zaten biliyorum. özellikle vakti olanlar içerikler hakkında yorum ya da eleştiri getirirse ayrıca memnun olurum.

nikolaygognyanov.blogspot.com.tr

teşekkürler...

 
umarım güzel olur.

yazılarınızda biraz sert bir dil kullanmışsınız, bunu isteyerek mi yaptınız? genel tarzınız bu mu olacak yani devamında?
  • brad pitt  (07.04.14 20:44:43) 
Umarim istediginiz sonuca ulasirsiniz da cidden itici. Basliga bakmadim, yazilarin hepsini, sonuna kadar olmasa da, okudum. Itici olmak bir sorun ve siz bu sorunu bildiginiz halde degistirmiyorsaniz isler istediginiz gibi gitmeyecektir.

"İnternet ünlüsü olacak potansiyele sahibim ve bloglar da bu yönde epey faydalı enstrümanlar; bu blogdan böyle bir beklentim de olabilirdi ama o yönde hareket etmeyeceğim"
O yonde hareket et ya da etme bu paragraftaki ilk cumlenin mide bulandirici etkisiyle kapatirdim blogu eger gezinirken rastlasaydim.

Iceriklerde sira disi bir sey yok. Gundemi kendinize gore yorumlamissiniz, muazzam cikarimlar da yok.

Tl;dr : berbat uslup, siradan icerik.
  • empati kuramayan psikolog  (07.04.14 20:59:51) 
Dunning-kruger sendromundan muzdaripsiniz, ama orası sizin blogunuz ve istediğiniz şeyi yazabileceğiniz için dilin sert olup olmaması önemli değil.
Ancak bu tip süzülmemiş öfkeyle insanlara lafınızı dinletemezsiniz.

  • sanal hayvan  (07.04.14 21:23:52) 
cümleler düzgün değil. nasıl desem benim başım ağrıyınca misal cümle kuramam, devrik olur, sonunu getiremem falan. işte sadece ilk yazıyı okuyarak bunu gördüm. bunun dışında anlatımı basit. evet sıradan birisin, uzmanım gibi bir iddia yok ortada ama ben okurken anlatılan konunun öyle havada kalmasını istemem temellendirilmesi benim için ekstra puandır. bu son cümlem göreceli tabi.

bunun dışında şu aptal olayı zaten itici ama buna girmemizi istememişsin. blogu ilk açıp bir göz atanlar için eksi puan olabilir, bilemedim.

umarım istediğin başarıyı sağlarsın, kolay gelsin.
  • uzunuzunilgi  (07.04.14 21:52:49 ~ 21:53:35) 
@herkes

dil veya üslup kaygım yok. güzel bi anlatıma sahip olma kaygım yok. düşük cümleleri, anlatım bozukluklarını da çok sıkıntı etmiyorum.
sadece bazen gördüğüm bir riya beni tiksindirdiği zaman sinirimi boşaltmak üzere yazmak istiyorum bu blogda. dolayısıyla plansız ve dağınık yazıların ortaya çıkması normal. bundan da çekinmiyorum.

genelde alkol ya da ağır ilaç etkisinde olduğum için cümlelerin düşük olması da normal aslında. yani genelde beynim kompoze etme yeteneğini çok da iyi kullanamıyor.

@sanal hayvan

dk sendromu teşhisi koymuşsunuz. bu teşhisi nasıl koyduğunuzu merak ediyorum.?.
  • esas itibariyle  (07.04.14 22:17:11) 
Kusuruma bakmayın sendrom demişim, dunning-kruger etkisi olacak. Yazdıklarınızda yaptığınız analizlerin sığlığına ve öfke içinde analitik düşünceden koparak anlamsız öfke nöbetlerine rağmen rağmen muktedir bir algıya sahip olduğunuzu sandığınız anlaşılıyor, o yüzden söylemiştim.


  • sanal hayvan  (07.04.14 22:47:58) 
Merhaba,
ben her zaman farklı seslerin ve dillerin olması gerektiğini düşünürüm. Blogunuza baktım; bazı yazılar fazla uzun gibi geldi bu insanların okumamasına neden olabilir. Söyleyeceklerinizi daha kısa da yazabilirsiniz. Fikirlerinizin herkese ulaşmasını istiyorsanız (eğer amaç bir şeyleri değiştirmekse) hakaret etmeyi bırakabilirsiniz, amaç sadece kendinizi rahatlatmaksa o zaman zaten böyle kalmalıç

  • hulahop  (08.04.14 11:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.