[]

Melo ile Emre arasında ne oldu tam olarak?

Biraz detaylı anlatır mısınız? Detay azsa, olduğu kadar.




 
derbide en rahat kırmızı kart görebilecek sinirlerine hakim olamayan 2 oyuncu bunlar.tabi doğal olarak birbirlerinin üstlerine oynadı ikiside.önce melo sarı kart gördü.aradan biraz zaman geçti emre kart gördü.melo yılmadı hala emreye yakın oynadı.emre bir pozisyonda meloya hafif sert sayılacak bir hareket yapınca hakem 2. sarı kartı gösterdi ve kırmızı gördü emre.melo'da emreye daha çok sinir harbi yaşatsın diye dilini dışarı çıkartıp eliyle dışarı çık işareti yaptı.tabi emrenin sinirleri iyice bozuldu.bana göre saygısızca bir hareketti.melo bu alıştım artık ben.

özet geçersek; sinir harbinin kazananı melo oldu.

edit akbayram; galatasaraylıyım.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (07.04.14 12:06:11) 
Melo ve gs den 2-3 kişi sürekli emre nin üstüne oynadı emre sinirlendi kırmızıyı görüncede melo çok çirkin bi şekilde bak benim istediğim buydu zaten seni salak tarzı bi hareket yaptı...


  • kilimanjaro  (07.04.14 12:06:23) 
maçın başladığı andan beri birbirlerine faul yaptılar 35 te falan emre ilk sarısını gördü melo emreyi rahatsız etmeye devam etti 40. dakika da falanda emre arkadan faul yaptı meloya ikinci sarıdan kırmızı gördü. melo da kalkıp emrenin yüzüne doğru dilini çıkarıp kahkaha attı eliylede hadi şindi çık dışarı hareketi yaptı.


  • mutantking  (07.04.14 12:08:32) 
buradan izlenebilir

video.uludagsozluk.com
  • kaputt  (07.04.14 13:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.