[]

ekmek icinde corba mevzusu

bu corbayı ictikten sonra kalan ekmegi ana yemekle mi yiyorlar nedir bunu raconu. kültürü.




 
bit.ly

kimisi corbayi icerken parca parca koparip corbaya baniyorum demis; kimisi dokunmuyorum bile demis; kimisi ekmegin tadi guzel degil demis; kimisi corba bittikten sonra yiyorum demis.

belli bi raconu yok yani, kafana gore takil.
  • mileyboard  (07.04.14 06:22:18) 
Kapağın içine bazı yerlerde sarımsak sürüp ızgaraya atıyorlar biraz. Nefis oluyor, yenmemesi günah öyle durumlarda. Yerken de iç kısımlardaki ekmekler çorbayı çekmiş oluyor, fazla sert olmayan hareketlerle onları da kaşığın ucuyla alıp çorbayla yiyebilirsin. Böyle yaparsan çorba bitene kadar deli doymuş olursun zaten. Bitince dendiği gibi gibi kafana göre, ben kabuğu pek yemiyorum çok doymuş olduğum için kapakla falan, ekmekleri de genelde hayvan barınaklarına gönderiyorlar.


  • whoosie  (07.04.14 07:19:59) 
dis taraftaki ekmek cok yenilir yutulur bir ekmek degil, cunku sourdough ya da daha baska lastik gibi bir ekmek, corba icinde dursun, miyismasin diye. genelde kapagini corbaya batirip yerler, icini de corba bitince siyirirlar, disi kalir.


  • beriberi  (07.04.14 07:39:22) 
ben 1 kere temiştim. çorbayı içerke bir taraftan da içten içe oydum kaşıkla. dışında ince bir kabuk kalmıştı.
aslında tadı güzel değildi gibi hatırlıyorum da ziyan etmek istemedim..

  • innerbliss  (07.04.14 09:15:34) 
Gulas degil mi bu ya???

Lan sabah sabah midemi elime verdiniz, off.
Yenmez ya gulas yenecek bise degil.
  • cecilia  (07.04.14 10:00:00) 
gulas mıymıs bunun adı?


  • all girls dream  (07.04.14 11:13:32) 
Gulaş et yemeği, çorba değil. Resimden gulaş sandı cecilia sanırım ama daha kırmızı olur gulaş sanki. Bu tavuklu bir çorbaya benziyor.

edit: çorbası da varmış, üzgünüm. Ben et yemeği olan sandım.
  • whoosie  (07.04.14 19:53:53 ~ 21:36:48) 
Slovak sloven cek milli yemegi olan corba gulas
Macarlarinki et yemegi olan gulas.

  • cecilia  (07.04.14 20:00:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.