[]

duyuru kurek nasil bir spor? var mi aramizda kurekci?

Senelerdir spor yapmiyorum cilkim cikar mi? Gobegi eritmem lazim artik ama klasik sporlarda cok sikiliyorum. Sea kayak, kano falan cok severim ama kurekten emin olamadim. Yapan abiler hayvan gibi gorunuyor saglamlar bayagi. Deneyeyim mi?

Tesekkurler


 
Fi tarihinde denemiştim Fenerbahçe tesislerinde. Maceram kısa sürdü ama bayağı eğlenceliydi, en azından yarısında bıraktığım uzun koşma kısmı dışında. Çok deneyimli sayılmamakla birlikte tavsiye ederim.


  • whoosie  (07.04.14 07:45:05) 
üniversitede kısa bir dönem klüpte ilgilenmiştim. kürek sporunda güçten ziyade dayanıklılık önemli. yani 10dk çok güçlü çekeyim değil, 30dk-1saat gittiği kadar aynı tempoda çekeceksin ki bu da müthiş bir kardio gereksinimi. bunu spor olarak gerçekten yapan abiler kürek dışında antrenmanlar da yapıyorlar bazen günde 2-3 antrenman birden yapıyorlar, o nedenle hayvan gibiler.

dene bence, zevklidir. ama sadece göbek eritmek istiyorsan fitness tercih edebilirsin.
  • zenlaid  (07.04.14 08:08:59) 
@zenlaid iste onu bildigim icin tirstim. kondisyon yok gibi bir sey artik, bir kac sene once biraktim sporu.

Kurek disinda antrenman yapmam ya dedigim gibi klasik fitness dir agirlik kaldirmadir yuzmedir cok anormal sikici geliyor. Bir suru spor denedim yaptim 5 6 yasimdan beri artik cok sikiliyorum, eglenceli bir seyler olmali.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.04.14 08:19:36) 
Ergometre ile çalışırsan sıkılırsın. ben ergometre ile 1 ay çalıştım, çok etkili ama sıkılıyorsun bir süre sonra.


  • from potomac to kuban  (07.04.14 08:45:59) 
Ergometrede depar zevkli ama uzun soluklu yapınca çok sıkıyor. Kondisyonuna güveniyorsan güzel spor bence.


  • arnold schwarzeneger  (07.04.14 09:05:02) 
ergometrede falan degil arkadaslar bildigimiz golde.

@divit ahahah :) baktigim kulubun idmanlari hep aksamustu gorunuyor ama bunlar zevk icin yapanlar. yarislara katilanlarin oyle olabilir tabi bilmiyorum. hic bir guc beni kurek cekmek icin o saatte kaldiramaz zaten.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.04.14 09:16:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.