[]

bu kedinin bir türü veya adı var mıdır

ilgili fotoğrafta gördüğünüz gibi, rengi böyle alacalı, kulakları ufak ve bol tüylü, gözleri yeşil, patileri tombul, genel olarak iri ve bol tüylü olan bu sokak kedisinin bi türü veya adı var mıdır? hani tekir gibi, sarman gibi, kara kedi gibi de olsa bir adı veya türü var mıdır? bu arada bu kediyi de çok severim, pamuuuk gel kız buraya :)




 
bildiğin tekir bu.

ama şimdi gelip bu norveç orman kedisi diyecekler.

rusya step kedisi filan da derler ama tekir :P
  • mea maxima culpa  (07.04.14 01:10:42) 
ankara kedisine benziyor ama sokak kedisiyse muhtemelen kırmadır. (: ankara kedisini van kedisiyle çok karıştırırlar o yüzden görsellerde aratırsan bana naaalaka demeden bak şurada kısaca açıklamış.
hayalgemisinde2kisi.blogspot.com.tr

  • wermillion  (07.04.14 01:11:14) 
norveç orman kedisine benziyor bunlar ama başka bir cinsse de ben bilmiyorum..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (07.04.14 01:27:11) 
tekir longhair


  • microfiction  (07.04.14 02:16:50) 
norveç orman kedisi bu
sırtlarında parlak yağlı siyah uzun tüyleri vardır, gerdanı da beyazdır, dötünün ve göbeğinin tüyleri pambık şeker gibidir ve yumşacıktır.
Genelde bet sesleri ile aynı tonda sürekli bağırırlar, sen onun ne istediğini anlayıp yapana kadar, sonra başka birşey istemeye karar verir ve tekrar bir ton tutturup o tonda bağırırlar. En kolay insan evcilleştirebilen cinstir.
  • sadegazoz  (07.04.14 07:57:36) 
rusya step kedisi. net.


  • archmage mahmut  (07.04.14 09:00:30) 
Norweç'te tandıkları olan tekir kedisi.


  • zombi  (07.04.14 10:13:21) 
Birazdan douchebag gelip "Norveç Orman Kedisi" diyecek. (:

Tekir bence.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (07.04.14 10:20:48) 
maine coon


  • küçük kara balık  (07.04.14 20:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.