Giriş
(2)

Fotograf icin fikir ve model

atatapiti
bi fotograf makinem ve objektiflerim var. Kendimce hobi olarak fotograf cekiyorum.Cekilebilir ucuk kacik fotograf fikri olan var mi? Photoshop ta biliyorum. Model olsaniz olur, olmazsaniz sorun olmaz model de bulurum. Manipulasyon, karanlik, korkunc seyler tercih ederim.EkipmanimCanon 60dcanon 70-20
bi fotograf makinem ve objektiflerim var. Kendimce hobi olarak fotograf cekiyorum.
Cekilebilir ucuk kacik fotograf fikri olan var mi? Photoshop ta biliyorum. Model olsaniz olur, olmazsaniz sorun olmaz model de bulurum. Manipulasyon, karanlik, korkunc seyler tercih ederim.

Ekipmanim
Canon 60d
canon 70-200 2.8
Tamron 17-50 2.8
0
atatapiti
(06.04.14)
flaş varsa low key deneyin
0
argent dawn
(07.04.14)
Harici flaşımda var. Hatta stüdyoda denedim low key. Ben daha çok kurgu tarzı şeyleri kastetmeye çalışmıştım.

şunlar gibi, hatta korkuçlu olsun
photovide.com
www.92pixels.com
0
🌸atatapiti
(07.04.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.