[]

Tüm oyunları iyi bir şekilde çalıştıracak bir bilgisayar ne kadar tutar?

Arkadaşlar yazın yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Elimde işimi gören 21,5" bir monitör var ama kasa çok eski ve ölmek üzere.

Ben monitör hariç bir oyun bilgisayarını ne kadar paraya toplayabilirim acaba? Çok değişik oyunlar oynayan biri değilim ama amacım, bir oyun oynamak istiyorsam bilgisayarımın o oyunu kasmadan ve yüksek özelliklerde çalıştırması. Böyle bir bilgisayarı yaklaşık olarak ne kadar fiyata toplayabilirim? En iyi bilgisayarı değil de bu işi yapacak ortanın üzeri derecede bilgisayar alacağımı varsayarsak, bir fiyat aralığı verebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

 
Oynayacağın en iyi oyunun sistem gereksinimlerine bak ona göre topla. Bu şekilde sorulursa ucu çok açık maalesef. 2000tl'ye de gayet iyi oyun bilgisayarı toplarsın 10.000tl'ye de.


  • mindwars  (06.04.14 20:22:17) 
1.700 civarına toplanır kasandaki hiçbir parçayı kullanmayacağını varsayarak söylüyorum.


  • qazwsx  (06.04.14 20:27:32) 
Bu bilgisayarda FM 2012'yi bile çok kasarak oynayabiliyorum. O yüzden yıllardır doğru düzgün oyun oynayamadım. Yeni oyunların sadece adlarını biliyorum. O meşhur oyunları da oynamak istiyorum diyeyim o zaman.

Ben de zaten ortanın üzeri derecede dedim en iyisi olsun demedim. Bu şekilde bir sınırlama yapılamaz mı? 2000 TL dediniz mesela, benim o tarz cevaplara ihtiyacım var. 2000 TL civarı bir bütçe toplayabilirim gibi görünüyor.
  • kulagina kupe olsun  (06.04.14 20:28:13) 
i.hizliresim.com

böyle bi şey alabilirsin parçalara göre fiyat 1500-2000 arası değişiyor

donanımhaber'de takıl bir süre
  • qazwsx  (06.04.14 20:34:12 ~ 20:35:17) 
Sadece bütçeyi bilmem yeterli arkadaşlar. Yazın alacağım için şu anda hangi parçaları almalıyımın hesabını yapmıyorum. Bütçeyi bilip o bütçeyi denkleştirmeye çalışacağım. 1700-2000 arası diye anlıyorum sizin yorumlarınızdan. Teşekkürler tekrar.


  • kulagina kupe olsun  (06.04.14 20:36:51) 
Herşeyin en iyisi olmayacaksa 2000 TL civarı bir para gerekli ki 2000 max diyebiliriz.

Her oyunun en iyi ayarlarıyla çalıştıramazsın ama her oyunu düzgün ayarlarla oynarsın en az 2 sene.
  • Nocturne  (06.04.14 21:04:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.