[]

Bu duyuruda beyin firtinasi yapiyoruz

Bi arkadasim hoslandigi kizin dogum gununu unutmus daha dogrusu ayini biliyor gununu unutmus. Kiz bi kac kez soylemis ama cocuk soramiyor dogum gunun neydi diye kiz biraz sorunlu trip yemek istemiyo.
Ne yapsa da ogrense kizin dogum gununu?



 
facebook unda yazmıyor ise fotoğraf altı yorumlara bakılabilir. bir de duvarına falan elbet yazan olmuştur.


  • biliyorum ki ben  (06.04.14 00:49:22) 
Kızın en çok sevdiği iş sektöründen popüler bir firma seçin, liseden , üniden bir arkadaşın insan kaynaklarında görevli olsun...

kız arkadaşından CV sini iste yollamak için
  • janavarorion  (06.04.14 00:50:51) 
@biliyorum ki ben Kiz facebook kullanmiyormus


  • matilda  (06.04.14 00:54:54) 
genelde söylemezler ama bi ihtimal, hangi telefon operatörüni kullanıyorsa onun yerine git, çalışan çocuktan rica et. yeni sevgili olduğunuzu söyle, telefonundan zaten irtibatta oldugunu kanıtlasın ve müşteri kayıtlarından baksın.

ya da okuyorsa okulun öğrenci işleri
  • kaymaktutmayansicaksut  (06.04.14 01:10:32 ~ 01:11:07) 
kıza desin ki " ey sevgili veya sevgili adayı doğum günü yıl ay gün olarak yazıp üzerine şu anki yaşını yazıp toplayınca çıkan sayının rakam değerlerinin toplamı eğer bulunduğumuz yıldan daha büyük olanlar bulundukları yılı çok iyi geçireceklermiş diye bir yazı okudum. ey sevgili yaz topla bakalım ne çıkacak" kız kesin atlar ve yazar. sorunun çözülür.


  • dogrupusula  (06.04.14 01:18:32) 
:) Numeroloji saçmalığı hakkında biraz fikir sahibi olun sonra . Ona doğduğu ay ve günün toplamını soorun ;
Mesela 07-12 =19 diycek siz zaten biliyosunuz aralık olduğunu :) öyle bişey yapılabilir :) bişeyler sallamanız lazım sonrası için de :)Yüz yüzekyen yapın :)O toplamını söyleyene kadar siz de baş ağrısından işlem yapamıyormuşcasına ağzınızın suyu akarak bakın ona :)

  • Flütist samur  (06.04.14 01:22:33) 
"Ayh benim kimlikteki/ehliyetteki resmim çok çirkin, ay ay bir görsen rezalet, baksana şuna hihihi, tamam şimdi sen ver kimliğini ben de senin resmine bakıcam" desin.


  • green knight  (06.04.14 03:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.