[]

osmanbey metronun önünden istinye amerikan konsolosluğuna nasıl giderim?

soru budur...bir de pazartesi sabahı 9 gibi yola çıkıcam osmanbey'den..tahmini ne kadar sürede giderim? 10buçukta vize görüşmem var..yetişirim değil mi?izmirde yaşadığım için pek bilmiyorum istabulu..




 
merhaba,
tam olarak hangi otobüs geçiyor bilemiyorum ancak, osmanbey den metroya binin, son durakta inin, (4. LEVENT) burada, metrodan hemen inip aynı yönde 10 metre :) yürürseniz başka bir metro gelecektir ve ona binebilirsiniz (Atatürk oto sanayiye gider) orada inip otobüs durağında beklerseniz gelen 3 otobüsten biri size uyacaktır, ya da taksiye binerseniz en fazla 10 ytl yazar.

Bunun yanında 4. leventte inince, ikince metroya binmeyip yeryüzüne çıkarsanız :) (Emniyet evleri tarafı değil, etiler-sarıyer tarafı) orada hem otobüs durağı var hemde bir sürü minibüsün durduğu bir durak var, oradan kesin bulursunuz, buradan taksiye binerseniz 20 ytl civarı yazar
  • kisa  (31.05.09 11:42:27) 
4.levent metroda yer yüzüne çıkınca minibüs duraklarından istinye-yeniköy-tarabya minibüslerine binin...
istinyede inin. ordan konsolosluk taksi ile en fazla 5 ytl yazar.

9 da yola çıkarsanız rahat rahat yetişirsiniz.
  • point guard  (31.05.09 12:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.