[]

Desktop Smiley Sorunu Daha Doğrusu Belası

Geçen aylarda alexanın hot urls kısmından bi urlnin deli gibi ziyaret edildiğini görünce ben de girdim. Sonra baktım bi download olayı var beleş oyun falan, ben de arada sırada küçük oyunları severim e bi yüklüyüm falan dedim, güven geldi siteye. Neyse yükledim baktım dandirik bişeyler + toolbarı var. Kaldırdım tabi ama tam anlamıyla kalkmamış demek ki.

Ben ie'yi pek kullanmam ama ne zaman girip ctrl+enter kombinasyonunu kullanarak adresi www-com arasına almak istesem karşıma www.desktopsmiley.com'un saçma sapan sonucu çıkıyor mecbur elle yazıyorum ben de.

Bu sorunu çözmek için CCleanerle herbirşeyi temizlemekten tutun bir sürü takla attım. Bi ie'yi kaldırmayı denemedim bi de format atmayı.

Bu beladan nasıl kurtulabileceğimi bilen var mı?

 
bi de spybot kurup deneseniz?


  • kobuzchu kiz  (31.05.09 15:06:04) 
Kobuzchu şimdi indiriyorum, çok teşekkür ederim işe yarayacak gibi :-)


  • Karluk  (31.05.09 23:00:44) 
işe yaramadı :-( ama yine de 6 tane uğursuz şeyi sildi bu program.
hala bu lanet sorunu yaşıyorum ya gerçi önemli değil ie kullanmıyorum, sağol yardım için :-)

  • Karluk  (01.06.09 00:07:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.