[]

Odanın sıcaklık ayarı

Resimde mevcut, odayı ısıtmak istiyorum hangi ayarları yapmalıyım?


ST: 26 (küçük yer)
RT: 22

Arttırma ve azaltma göstergelerini kullandığımda sadece küçük yerdeki dereceler değişiyor. Küçük yeri şu an 30'a getirdim, büyük yerde 22,5da. Ulan soğuk üflüyor sanki

 
küçük yer set temp. büyük olan room temp. olmalı. 26 ya getirmişsin 22 dereceden artacak .rt yi sen değiştiremezsin o sensörden alıp okuyor.


  • illegalstar  (05.04.14 21:43:47 ~ 07.04.14 10:56:27) 
sıcaklık ayarını maksimum yapman yetmeyebilir. yaz kış modunu da belirlemelisin. yaz modunda ise sadece fan çalışacağı için hafif serinleme hissedersin. en önemlisi kliman veya fancoil sistemin merkesi sistem ise senin ayar yapman yetmez. merkezi kumandadan ayar yapılması gerekli. genel anlamda ısıtma ma sorunu var ise kapasite yetersizliği bu aralar ısıtmıyor ise de gaz şarj ihtiyacı var demektir.


  • dogrupusula  (05.04.14 21:58:45) 
yaw meret 22de takıldı ne tılırtı var ne sıkırtı.
@doğrupusula eyvallah hocam da oteldeyim
aha 22,5 oldu
  • neverletyougodown  (05.04.14 22:19:52 ~ 22:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.