[]

msn de engellenme olayı

iyi sabahlar.. bir zamanlar www.blockstatus.com adresinden msn de sizi kimlerin engellediğini görmek mümkündü. hala da mümkün. fakat düzgün çaışmıyor. artık sürekli belirli bir zamanın engelleyen listesini gösteriyor.
acaba bu işe yarayan bildiğiniz başka web siteleri var mıdır ?



 
Biraz meşakkatli de olsa yöntem şudur. Üst menüden Tools > Options > Privacy soldaki ekranda Contacts lists > See who has added you to their contact list karşısında bulunan view butonuna tıkladığınızda karşınızdaki pencerede sizin kimin listenizde olduğunu gösterir. eğer biri sizi listenizden silmişse kesin gösterir ama engelleme de gösterir mi ondan emin değilim.


  • phonex  (31.05.09 08:32:37) 
sizi engelleyenleri görmeniz mümkün değil. ancak silenleri görebiliyorsunuz, onun için de blockstatus gibi siteleri kullanmak yerine phonex'in dediklerini yapmanız daha kolay.


  • sql  (31.05.09 10:08:16) 
atıyorum sizi ayşe engelledi ve fatma da ayşenin en yakın arkadaşı. fatma....@hotmail.com diye adres alın ve ayşe' yi ekleyin kabul edip online olmasını bekleyin. bunun dışında ayarlar secenekler gizlilik sağ klik seçeneği ile sadece silenleri görebilirsiniz. web sitelerine de google dan araştırıp aa bu site engelleyenleri gösteriyormuş diye aldanıp gimeyin mail adresinizden olursunuz.


  • ykyt  (31.05.09 11:16:24) 
sizi kimin engellediğini öğrenmek hiç bir zaman mümkün olmadı ama o tarz sitelerde, msn status checkler var, zaman zaman oraya kişinin msnini yazıp online olup olmadığını denerseniz, online yakaladığınızda sizin listenizde online değilse bloklandığınızı anlarsınız. ama çok uzun manyakça bi iş olur.


  • red g  (31.05.09 11:47:47) 
blockstatus.com yada msndeki tools/seçenekler bölümünden vs. hiçbiri sizi engelleyeni göstermez. hiçbir siteye şifrenizi vermeyin o yüzden. mümkün değil göstermesi. sizi listesinden silen kişileri gösterir sadece. üstelik bazen yanlış da gösterir. 10 dk. önce konuştuğunuz kuzeninizi sizi silmiş(engellemiş değil) olarak gösterebilir. sizi engelleyeni görmenin bir yolu var. o da kesin bir yol değil.
kişinin online olduğuna emin olduğunuz bir anda, msn listenizde kişiye sağ tıklıyorsunuz, profile git diyorsunuz. orda msn görünümü, web görünümü yer alıyor. msn görünümü görünmüyorsa sadece web görünüyorsa sizi engellemiş demektir.
fakat aynı zamanda kişi offline ise yine msn görünümü görünmemekte. dolayısıyla anlamak için kişinin online olduğuna emin olmak gerekir. böyleyken böyle.
  • girl in a coma  (31.05.09 12:01:04 ~ 12:01:40) 
bir rivayete göre msn den sizi engelleyenleri görmenin tek bir yolu varmış, bu yol çok çetrefilli bir yolmuş ve bunu sadece bill gates biliyormuş.


  • mtrsykl  (31.05.09 14:53:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.