[]

Lys Fizik Özel Ders

Normalde fizikte iyiyimdir ama dershane hocamız pek iyi anlatamadı bi de benim normalde de en kötü olduğum konulardı mesela dalgalar ve elektrikte ciddi şekilde zorlanıyorum, kendim de çalıştım evde ama tam oturmadı, özel ders almayı düşünüyorum sizce faydalı lur mu? Mesela bu iki konu kaç ders sürer? İyi bir hocadan almayı düşünüyorum hedefim tam/tama yakın yapmak lys fizikte, istanbul-kadıköyde böyle bi hocanın ortalama ders ücreti ne kadardır?




 
ben fizik icin ders almistim, hoca cok iyiydi ancak benim kafa fizige pek yatmiyor :)

daha once de dersine girdigim ve anlatis tarizini begendigim bir hocamdan almistim ders, anlatiyordu cok guzel bir sekilde ama benim kafam almiyordu malesef :D ders basi 70tl idi. tanidik olmasinin da etkisi var tabi. bir de 4-5 yil onceydi.

derslere ragmen lys'de 10 yanlis yapmistim :)
  • fakyoras  (05.04.14 20:42:42 ~ 20:43:01) 
en iyisi fem dershaneleri hocalarının konu anlatımlı cd lerini takip etmek. anlamadın tekrar tekrar izle. tekrar ettikçe ayrıca para vermek zorunda değilsin.


  • dogrupusula  (05.04.14 21:22:36) 
fiziğin en eğlenceli konularından biridir dalgalar. elektrik için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bazen bir konuyu anlamadın mı anlamazsın. internetten izleyeceğin videolar elbette etkili olacaktır. ama birebir hoca ile ders işleyerek takıldığın yeri örneklemelerle anlatması çok çok faydalı olur...

ders ücreti 50 TL

NOT: Fizik öğretmeniyim :)
  • janavarorion  (05.04.14 22:13:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.