[]

me pe üç çalar

daha önce creativeden muvo tx fm ve c100 müydü ne, sport bişeydi, kullandım bunları. sony de kullandım.
sony, bilgisayardan parça atarken sıkıntı. kendi programı olmadan kabul etmiyor, gıcık.
kreativin sport modeli de ayrı bir kablo ile bilgisayara bağlanıyordu, her zaman yanımda kablo taşımak zorunluluğu getiriyordu, olmasa daha iyi olur.
muvo tx fm hoş idi, usb girişi gövdesinde, radyolu, ekolayzırlı, ses kayıtlı, her bişeyli yani.. usb zımbırtısı arızalandı, yaptırdım satmıştım..

bugün de kreativin zen modelinden gördüm bir tene, dışarı ses veriyordu. şuydu galiba:

tr.creative.com

yalnız ekran olmayınca, ne yaptığımı bilmeyince ne bileyim işte, içime sinmedi.

marka takıntım yok ama en azından satış sonrası servis işi olsa veya alıp iki gün sonra elimde kalmasa..

böyle küçük,
hafif -bu önemli-
radyo olabilir, güzel olur
dışarı ses verme özelliği hoşuma gitti, olabilir
bilgi ekranı olan
ek bir kablo ile bağlanma şartı olmayan
usb'den şarj olabilir
ses kayıt özelliği olabilir ama şart değil
hafıza, 1 gb'den başlasın. üst sınır koymayı düşünmedim (yuh)
fiyat 100 kaimeyi aşmazsa.. +/- ~20 lira

tavsiyeler, mümkünse kullanıp memnun kaldığınız aletlerden olursa sevinirim.
---
şunu da ekleyeyim, kreativin ikinci bahsettiğim modeli (bkz: creative muvo sport c100) normalde radyosuz geliyor bunlar ama kendi sitesinden yazılımını indirip radyo yüklemiştim.
hani böyle güzellikler de varsa bal üstü kaymak olur yani..

teşekkürler..

 
o paraya phiilips ve samsunglar var. philipsten uzak dur, samsung iyidir.


  • zubundy  (31.05.09 02:31:38) 
marka takıntım yok demişsin ama bence olmalı mp3 çalar konusunda. çünkü bir mp3 çaların markası, ses kalitesini belirleyen şey olacaktır. bir de servis meselesi var dediğin gibi. creative/sony/apple ses kalitesi açısından tavsiye edebileceğim markalar. 100 liraya bulabilir misin emin değilim ama.


  • fortisvita  (31.05.09 03:18:48) 
öncelikle link de verdiğiniz cihaz fena değil. bir arkadaşım dışarı ses vermeyen versiyonunu kullanıyor çok da memnun. ancak dezavantajı bu cihazların bilgisayara bağlanmasında ara kablo gerektirmesi. tx fm rahatlığına alıştıysanız derim ki aynı ürünün 2gb lık versiyonları hala piyasada iken alın (ben hala 512mb lık versiyonunu kullanıyorum)
c/p modunda istediğiniz tüm dosyaları içine atmanın özgürlüğü hiçbir şeyle ifade edilmiyor.

not: unutmamak gerekir ki creative çok güzel ses verir ancak ilk verdikleri kulaklıklar (çoğu markanın olduğu gibi) dandik ötesidir. cihazı alırken yanında birde kulaklık alın belki indirim yaparlar =)
  • angelofdeath  (31.05.09 06:51:52) 
discmanden mp3playera geçmeye çalışırken bazı araştırmalarım oldu:Pşunu öğrendim ki tüm markalar aynı teknolociyi kullanıyo önemli olan kulaklık.ona göre tercih yap yani.ucuz bi şey al kulaklık iyi olsun


  • zombikanı  (31.05.09 10:42:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.