[]

Street Workout Yapmak

Nasıl başlanır bu spora? 1 yıldan fazladır body yapıyorum. Kafama estiğinde internetten birkaç hareket bakıyorum ama yapamya bile yaklaşamıyorum. 40 barfix çekebiliyorum ama bu tip hareketleri yapamıyorum. Bilek en önemli faktörlerden biri mi bu sporda?

Mesela:

www.facebook.com

 
kastiniz callisthenics mi? ghetto tipi materyal isi mi?


  • wiillii  (04.04.14 22:30:39) 
Pek bir bilgim yok konu hakkında. Sadece human flag yapabilecek seviyeye gelmek için aşamalar nelerdir diye soruyorum


  • oddyseus  (04.04.14 22:33:42) 
vücut geliştirme sporu yapanların çoğu hantal bir vücuda sahip olduklarından ve ayrıca kondüsyonları düşük olduğu için bu hareketleri yapamazlar diye düşünüyorum. öncelikle fit ve seri bir beden lazım diye düşünüyorum.


  • dokuzeylul  (04.04.14 22:44:15) 
ghetto ya da redneck diye gecende workout malzemelerini kendiniz hallediyorsunuz. damacanayla kendi aletlerini yapmak ya da ne bileyim bu tarz islere deniyor genelde.

www.youtube.com

genelde dünyanin en güclü adamlari gibi yarismalara hazirlananlar teker dövmek, odun kesmek vs islerle antrenman yapiyor.

sizin dediginiz olay bar brotherz tarzindaki callisthenics. lever up, l sit gibi hareketler.

bu sporla ugrasanlar iki seye önem veriyor. plyometrik hareketler. clap push upslar, aztek psuh up olsun vs vs ilerler. yani ani bir patlamayi kaldirmaniz gerekiyor. 2.si balance. tug ya da frog pozisyonunda kalabilmeniz ya da planche gibi sabit hareketleri yapabiliyor olmaniz gerekiyor. isterseniz 1000 sinav cekin mesela, planche yapamayabilirsiniz. cünkü o sirada hangi kasinizi ne sekilde kullanacaginizi bilemezsiniz. bu da bolca pratige bakiyor.

aradiginiz hareketle beraber progression yazarsaniz youtubeda bolca görsel bulursunuz. bunlara bakacaginiz icin üzerinde durmuyorum. genel olarak cok saglam adonis ve yan kaslar gerekiyor. kaslidan ziyade fit olmaniz gerekiyor. altta kalacak eli asagi bakacak sekilde yukarda kalani kavrayip cekecekmis gibi tutmaniz allta kalan omzu kitlemeniz ve dirsekleri kilitlemeniz gerekiyor. bir dönem arkadasla ilerlemis yatayda az kalabilmistim. diger arkadas hayvandi rahat yapiyordu. varsa kendinize partner bulun suran kasilmis yamuksun söyle yap falan desin.

bir de meraktan soruyorum muscle up yapiyor musunuz?

bilekler bunda önemli degil, muscle upda önemli. degisiyor genel olarak. strenght project ile incitefitness kanallarini öneririm. bar brotherz ya da barkings gibi kanallar show yapiyor ögretmekten cok.
  • wiillii  (04.04.14 22:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.