[]

saç renk-ombre-boyama

saçımın boyu resimdekiyle aynı. rengi yine resimdekinin şu üst kısımlarıyla aynı, koyu olan.
ten, beyaz.

soruma gelince, tam da resimdeki gibi bir şey istiyordum. yalnız o sarı bir ton daha koyu olacak fikrimce. ne dersiniz?

ilk tereddütüm, saçım doğal hiç boya falan işlemi olmadı. çok yıpranacak mı, ya da değer mi ne dersiniz ?

ikincisi resimdeki saç için fikirleriniz neler?

 
www.eksiduyuru.com

benim böyle oldu. saçım doğaldı. yıprandı. pişmanım.

edit:www.eksiduyuru.com

bu daha yakından görünüşü. gerçekten ilk yapıldıktan sonra yıkanmayla açılıyor hoş oluyor ama saç yıpranıyor. bir de saçınızın doğal rengi çok önemli. benim saçımın doğal rengi açık olmasına rağmen yine de yıpranma oldu. sizin saç renginiz resimdeki kadar koyuysa bence hiç bulaşmayın bu işe.
  • tuborg yesili  (04.04.14 21:09:35 ~ 21:14:20) 
Benim de saclarimin rengi ona yakin sacimda hic bir islem yok ama uclara dogru daha acik renkte ve boyu ise tam olarak gobek deligime geliyor. Ben de senin gibi ombre yaptirmayi dusunuyorum ama resimdeki kadar sari degil. Tek korkum kuafor beceriksizligi sonucu cingeneye donmek. Bir miktar yipranmayi elbet goze almak lazim ama sonucuna degebilir. Ayrica nedense kendi istedigimi gostermek istedim benimkisi tam olarak su imgur.com


  • duzsac  (04.04.14 21:18:38) 
@duzsac, benim saçlarımın arasında da sarılıklar açıklıklar var doğal ama. ilk o açık kısımlar hoşuma gittikçe boyamayı düşündüm zaten ama korkularımdan biri aynen kuaförden çingeneye dönüp de çıkmak istemiyorum müsait gayet çünkü kuaförler.


  • uzunuzunilgi  (04.04.14 21:25:53) 
loreal'in ombre seti çıktı kızlar evde yaparım derseniz. ama riskli tabi biraz. üstte benim saçtaki ombreyi beğendiyseniz de kuaför adresi verebilirim. aslında ombre yapmak çok zor bişey değil. önemli olan sıklığını ve renk tonunu iyi yakalamak bunu da çok nadir kuaför yapıyor.


  • tuborg yesili  (04.04.14 21:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.