[]

67 Yaşında 120 Barfiks Çeken Biriyle Tanıştım

Barfiks çekmemiş olanların yorumunu istemediğim bu başlıkta bir asılışta 25 barfiks çeken ardından 50 dips yapıp bundan sonra da 90 şınav çeken 67 yaşındaki bu bey 6 sette 120 (6x20) barfiks de çekebilmekte.

Bugünkü sohbetin bir kısmını sitemde yayınlayacağım ve yarın öbür gün yine bu beyle görüşebilirsem ilgili videoyu da alacağım.

Sizin de kulağınıza inanılmaz geliyor mu? Ben sporun içinde olan biri oalrak bu yaşta bu performansa şaşırdım doğrusu, 60'ından sonra 100+ bench press yapanı gördüm, genç yaşta 750 şınav çeken insanlar tanıdım. ama bu yaşta bu hareketlerde bu performansı ilk kez gördüm.

Ne dersiniz ben gereksiz yere mi çok şaşırdım?

 
evet gereksiz yere çok şaşırdın. benim eniştem sporcudur, 65 yaşında ve 100 barfiksi çok zorlanmadan çekiyor. zorlasa daha epey gider de, yaş malum.


  • başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm  (30.05.09 22:22:31) 
Valla ona da helal olsun, ona da şaşırdım. Sporcu derken profesyonel miydi? Benim konuştuğum kişi profesyonel değildi ama bunu da diyeyim.


  • Karluk  (30.05.09 22:24:46) 
evet profesyonel futbolcuydu, hacettepespor ile bir dönem birinci ligde de oynadı.

bir de başta yanlış bilgi vermişim, bu 100 barfiks olayı 3-4 sene önceydi. şimdi kaç yapar bilemem, ama yine düzenli sporunu yapar.
  • başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm  (30.05.09 22:30:35) 
Arkadaşlar edinebilirsem bu kişinin 5 barfiks çeken ardından 50 dips yapıp bundan sonra da 90 şınav çektiği videosunu da koyacağım. İnternette büyük bir ilgi çekmeyi planlıyorum tutar mı sizce. Ya hu ilgisinde de değilim utanıp spor yapalım bu adamı gören spora başlasın.


  • Karluk  (30.05.09 22:33:36) 
facebook'a "fwd fwd dedeye bak" diye herkese gösterin, o yayılır zaten.

"büyük" bir ilgi çekmez herhalde.
  • başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm  (30.05.09 22:36:46 ~ 22:39:38) 
valla ben 15 tane filan çekiyorum bi sette yoksa kolları parçalarım. helal olsun amcaya, ben görmek isterim.


  • fortisvita  (30.05.09 22:41:07) 
facebook'a koymayı düşünmüyorum aksine sitemden indirilmemesinin yolları var mı onu düşünüyorum. Çünkü bu video bana ait değil, sağda solda yayınlanmasına aracılık edemem çünkü sağda solda altına aptal aptal yorumlar girerler. Zaten tescilleyip yayınlayacağım ama videoyu indirip youtubeye falan yükleyenlerin takibi zor olduğu işçin işin arkasını takip etmem zor olur. Bu arada "dedeye bak" gibi saçma bir başlık girmemi düşünmüyorsunuzdur, şaka yaptınız di mi?

Siz eniştenizi öyle "dedeye bak dedeye bak" koyar mıydınız?
Büyük işlgi çekmemesi konusunda haklısınız galiba ama benim gibilerin büyük ilgisini çekecektir.

Ek: #fortisvista barfiks çeken ve zorluğunu bilen amatörler benim gibi yaklaşıyor olaya, ben de adam 20 çekerken yanında 8-9 çektim kötü hissettim kendimi :-) askerde gene 15-20 çekiyordum, acilen barfiks kasmam lazım ben bu utançla yaşayamam :-D
  • Karluk  (30.05.09 22:45:02 ~ 22:48:01) 
facebook'daki video çılgınlığı için ben öyle söyledim, facebook'a koy ne olursa olsun çok izlenir anlamında. koymazsan senin bileceğin iş tabi.

milletin indirip youtube'a falan yükleyeceğini zannetmem ama bir yolu vardır mutlaka.

buraya da bu kadar cevap yazdığım için kızmamışsındır umarım.

not: beni tümüyle yanlış anlamışsın yahu. benim göndermem sana değil, facebook'ta hiç durmadan video paylaşan tek hücrelilereydi. senden çok facebook'la ilgiliydi aslında. milleti spora yönlendirsin dedin ya, reytingi ondan söyledim, böyle bir amaç için ne kadar çok izleyen olursa, o kadar iyi değil mi? zaten senin spora gönül verdiğini önceki cevaplarından biliyorum.

internet ortamı da olsa, birini kırarsam üzülürüm. zaten burada bulunmamızın amacı birbirimize yadımcı olmak, iki durum da birbirine pek uygun düşmez herhalde.
  • başımıellerimin arasınaalıpdüşündüm  (30.05.09 22:55:36 ~ 23:18:17) 
Tanımadığın bir insanla ilgili ciddiyetsiz düşünmene kızdım, benimle ilgili olsa hiç kızmazdım. Ben de gerçekten senin niyet ve düşünceni merak edip sordum. Bu arada benim reyting kaygısından çok daha önemli önceliklerim var, reyting de olsun ama başka şeyler daha önemli, bana bunu yakıştırmana da üzüldüm ama önemli değil.

Bu arada eniştenin de benzer bir performans gerçekleştirdiğini bilmenin bana yararı oldu. Sağol yani, hem kızsam ne olacak siktir et deyip geçeceksin. İnternet sonuçta değil mi?
  • Karluk  (30.05.09 23:06:19) 
O vidyo 1 dkda kopyalanır. Tavsiyem vidyoya yarı şeffaf sitenin ismini gömmendir.


  • pichoscosama  (31.05.09 00:06:03) 
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum pichoscosama hele bi video elime geçsin de. Adamın kızı çekmiş, kızında. Vidyoya gömerim ismi sağda solda görürsem de şikayet eder kaldırtırım. Ya çünkü elleme dursun dencek bi olay değil, altına beyinsizce yorum girenler illa ki çıkar. Onun için sadece bende kalsıncıyım yoksa tabii ki ben sitenin adını gömsem sağda solda yayınlansa işime gelir belki ziyaretçi çekerim ama n'ayır bunu yapcak değilim.


  • Karluk  (31.05.09 11:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.