[]

bugun dogumgunum ve odamda tek basima viski iciyorum

tam 3 ay once bugun yurtdisina yerlestim ama bir tane arkadasim yok oldugum sehirde. gerizekali gibi hissediyorum. dogumgunumu kutlayan sirketlerin sayisi (yemek sepeti isbankasi vb.) kutlayan arkadaslarimin sayisindan daha fazla.
lokal yemeklerin yapildigi bir bar var oraya giderim dogumgunumde yoresel tatlar denerim diyordum ama vazgectim tek basima gidip ne bok yiyecegim.
3bucuk senelik kiz arkadasimla da yeni ayrildik.

Var mi olum boyle bir sey.. bu hallere dusecek adam miydim lan. dokulesim geldi duyuru

arkadas edinmek adina gonullu islerde calisayim dedim. surekli bahaneler uretiyorum gitmemek icin. belki bi kere gitsem sevecegim ama yok. Hava soguk diyorum, otobus gitmiyor oraya diyorum, zamanim yok diyorum gitmiyorum bir sekilde

Derdini sikeyim demeyin yav. Homesick oluyorum sanirsam.. ne diyorsunuz dostlar ne olacak benim bu halim?

 
ilerde ailenle kutlayacağın bir doğum gününde bu günü hatırlayıp gülersin belki, boşver. mutlu yıllar.


  • tescillimarka  (04.04.14 19:27:48) 
depresyona giriş dersindemiyiz..git o bara orda çek kafayı en kötü barmenle geyik çevir.


  • jamswety  (04.04.14 19:29:45) 
seneye bugünkü haline bakıp, "nereden nereye" diiyeceksin. hiç sıkma canını.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (04.04.14 19:30:56) 
okulda beni tanımayan yok gibi. günde "merhaba"lar da dahil 100e yakın kişiyle konuşuyorum. çevresi geniş, herkesle samimi takılan sevilen bi imajım var yani dışarıdan.

en son doğum günümü ailem haricinde sadece sevgilim kutladı. pek aldırmadım açıkçası. senin hiç değilse kutlayanların varmış.

yalnızlığın tadını çıkart dostum. herkese nasip olmuyor. biz şanslılarız.

edit: ne öküzüm lan... mutlu yıllar panpa.
  • zazazaraeta  (04.04.14 19:34:23 ~ 19:37:29) 
iyi ki doğdun.
arkadaşsızlığı bu kadar kafaya takıyorsan arkadaş bulmak için uğraşacaksın, bahane yok.

  • rock n roll  (04.04.14 19:36:03) 
(bkz: allah uçak kazası vermesin)

olur arada panpa gurbet eldesin sonuçta... ilk fırsatta atla uçağa gel bir memleket havasını çek ciğerlerine bence...

(öküz editi : mutlu yıllar panpa)
  • mortar  (04.04.14 19:42:10 ~ 19:43:06) 
lokasyon neresi ki? öğrenciysen kayna bi şekilde diğer öğrencilere, zor bişey deil.. genelde hadi bişe olsun da parti yapalım modu oluyor yurtdışında =)


  • kveldulv  (04.04.14 19:48:10) 
"bugun dogumgunum ve odamda tek basima viski iciyorum" bu konuşma tarzına sahip insan daha fazlasını hak etmiyor zaten


  • maltalı  (04.04.14 19:58:01) 
haklisiniz arkadaslar.. o degil de duyurudan kutlayanlar sirketleri de gecti. seviyorum duyuruyu.

@jamswety planim oydu ama ayaklarim goturmuyor.

@zazazaraeta yalnizlik kisa bir sure icin guzel kafa dinlemek icin ama bir kac senedir oradan oraya tasiniyorum arkadaslar sevgili hep turkiye de.. bir sure sonra tak ediyor. oldugun yerde arkadas edinmeden olmuyor skype te hayat gecmiyor

@mortar cok uzaktayim gelmem zor yakinda

@kveldulv kanada dayim. ben de oyle olur saniyordum ama denk gelmedi. oda arkadaslarim cok asosyal garip tipler bir de. orada bir sanssizlik oldu iyi oda arkadaslari olanlar parti modunda hep ama aralarina girmek zor

@maltali yanlis bir cikarim yaptin heralde bunun cool bir sey oldugunu dusunerek yazmadim acinasi bir sey bence.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (04.04.14 20:11:24) 
@maltalı : Ergenlikte geçer kardeşim olur böyle şeyler.

@babamasoliimbananickaldirsin: Hacı cavcav senin olayın orada kalıcıysan zaman içinde düzelir. Bu şekilde düşünmen normal, sen çok köklü bir değişiklik yapmışsın hayatında. Bunun getirdiği zorluklardan/bedellerden biri yalnızlık. Zamanla arkadaşta edinirsin, sosyalleşirsin alıştıkça, zamanla..
  • Nocturne  (04.04.14 20:22:42) 
Bir sonraki doğum gününü düşünebilirsin, o zaman her ley yerleşmiş olacak. Arkadaşlı markadaşlı kalabalık doğum günü olacak. Hatta doğum gününe bir iki ay kala olaymış, yine kurtarabilirmiş. Doğum günü ters tarihe gelmiş bu seferlik.

Mutlu yıllaaaar :)
  • aychovsky  (04.04.14 20:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.