[]

CHP niye sosyal medya ile tutanak arıyor ki Ankara da?

Zaten seçimin ertesi günü tüm tutanakların parti merkezinde olması gerekmez mi? Babalarının tutanakları mı bu?
Bir de CHP niye direkt müşahitlerine ulaşamıyor ki?



 
sistem işlemesi gerektiği gibi işlemiş olsa zaten bu sorunlar da olmazdı.
tutanaklar arasındaki tutarsızlıklar ve kayıp tutanaklar yüzünden istiyor.

  • ucan spagetticanavari  (04.04.14 19:09:41) 
Chpnin bosvermisliginden baska bir sey degil. gecen secimde de kilicdaroglu oy kullanamamisti yine bosvermislik yuzunden. o yuzden de daha bi on sene bu hafizgillerle idare edicez. gelmiyor ki abi adam gibi bi basgan partiye. emine tarhani getirsinler bari.


  • condom kurşunu  (04.04.14 19:18:11) 
@ucan spagetticanavari
Kayıp tutanak mı?
Eğer öyle bir şey varsa komple kapatıp gitsinler abi. Biz rahatlarız en azından.
  • aklimdakisorular  (04.04.14 19:30:53) 
Sorunlu sandıklarda böyle durumlar olabiliyor. Benim görev yaptığım okulda bir sandık başkanı orada müşahitimiz yok diye okul görevlisi olan bana mazbata vermedi, kapıya asacağız dedi. sonra da asmadan gitti. defalarca uyardım, müdüre bildirdim ama oldukça stresli bir sayım geçirdiği için her gidişimde geçiştirip sonra da fırsatını bulunca kaçtı. olabiliyor böyle şeyler. o sandıkta görevli müşahit bir sebepten gelememiş olabilir, gitmesi gerekmiş olabilir. elbette ana muhalefetin böyle durumlara fırsat vermemesi gerek, orası doğru.


  • talemon  (04.04.14 19:37:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.