[]

Kanada nasıl bir yer?

Merhabalar,
Geçenlerde internette kanadada çalışma vs. diye reklam yapan bir yere email ve telefonumu girdim (canadian visa expert), sonraki sayfada ücretleri görünce neyse sonra bakarım diye çıktım.
Dün bu firma beni aradı ve telefonda birkaç bilgi aldıktan sonra kriterleriniz uygun, gitme ihtimaliniz çok yüksek isterseniz dedi.

Bunlar profesyonel bir ekiple araştırma yapıp bana iş, oturma ihtimalimin olabileceği yerler ve hatta alacağım maaşla ilgili ayrıntılı bir rapor düzenleyip geri dönüş yapıyorlarmış. Tabi bu işlem için bir ücret istediler. 273 Euro.

Ben de hemen karar veremeyeceğimi söyledim ve en fazla yarın akşama kadar bekleyebileceğini söyledi. Bugün tekrar arayacak ama bu sıkıştırmanın nedenini anlayamadım.

iki sorum olacak:
1- bu tarz firmalara güvenilir mi?
2- Sizce kanadanın neresi olursa olsun gidip yaşanılası bir yer mi? (ayrıntılı uzun cevaplar yazabilirseniz çok sevinirim)

 
Gitme ihtimaliniz çok yüksek en büyük palavralarıdır. Parayı alana kadardır bu muhabbet. Başvuru yapacaksan kendin yap göçmenlik ofisine, aracı kullanma.

Kanada'da yaşanır ama genel olarak soğuktur ve kış sert geçer.
  • cakabo  (04.04.14 09:39:21) 
Bu sıkıştırmanın tek nedeni para tabiki, istedikleri ücrette az bir para değil sonuçta.


  • clones  (04.04.14 09:41:40) 
Her firmaya güvenmemekte fayda var, "şansınız çok yüksek, on numara adamsınız"ı hepsi söylüyor. Bence niyetiniz varsa şahsi başvurun.


  • aebroo  (04.04.14 11:28:14) 
www.cic.gc.ca

Surdan detaylarini gir. Ingilizcen yoksa bilen birini al yanina. Sana uygun olup olmadigini soyluyolar.

www.cic.gc.ca

Bu da basvuru kismi. Isine ve tecrubene bagli olarak, eyaletlere veya merkezi hukumete basvurabilirsin.

Ayni sekilde Avusturalya'yi da deneyebilirsin.
  • march or die  (04.04.14 15:30:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.