[]

çok önemli bir uçak bileti sorusu

merhaba arkadaşlar.

Biz bir müzik grubuyuz ve ileriki günlerde yurtdışına tura çıkıyoruz. Fakat şöyle şanssız bir durum var ki grup arkadaşlarımızdan birtanesine 1 hafta önce(tura 3 hafta kala) kanser teşhisi kondu ve kemoterapi tedavisine başladı.

Bunun yanında bizim uçak biletlerini sponsor karşılıyordu.

Hasta olan arkadaşımızın yerine yine grubun eski bir elemanını çağırmak durumunda kaldık.

Şans eseri eski eleman ile hastalanan elemanların isimleri aynı. Soy isimlerinin de sadece bizimle gelecek olan kişinin fazladan "öz" harfleri ve ikinci bir ismi var. Müşteri hizmetlerini arayup ikinci ismi ekletmek istediğimizde olumlu dönüş yaptılar ve güncellediler fakat soyisimde "öz" kısmını ekleyemeyeceklerini soyadı değişikliği için acenteye gitmemiz gerektiğini söylediler.

Bu arada biletler alınırken TC kimlik no gibi herangi bir bilgi vermedik.

Yarın acenteyle görüşücez fakat yine de buradan sorayım dedim. Bu işin oluru nedir nasıl yapabiliriz ?

e-bilette TC yazılmadığı için 2 harf rezervasyonda yalnış yazılmış deyip binme şansımız olabilir mi ?

Tekrardan yeni bir kişilik bilet aldırabilme olayı olumsuz sonuçlandı ve biz de bu ücretin altından kalkamayız.

ÜŞenenler için özet:

Konser için yurtdışına gidecekken grup elemanlarından biri rahatsızlandı ve onun yerine başkası gelecek fakat biletlerden isim değişikliği yapamıyoruz.

 
şirket pegasus ekonomi sınıfı.


  • Wilhelm  (04.04.14 01:49:47) 
Geçen yaz Pegasus' dan isveç istanbul bileti aldım arkadaşım için. Soyismini tamamiyle yanlış yazmışım. Hemen aradım, o bileti iptal ettiler, yerine yenisini aldık da tabi ben alasıya 40TL yükselmişti bilet fiyatı.


  • benefse  (04.04.14 10:51:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.