[]

Olm benim okul uzar mı sizce?

Son dönemim, 7 tane ders alıyorum. Derslere şöyle bi baktım da 6 tanesinden geçerim. ama 1 tane ödev vermiş hoca var, ondan kalcam herhalde ödev yapmadım diye. ben de çalışıyorum diye ne derse girdim ne ödevi biliyorum. işin kötü tarafı 4 senedir çalışıyorum diye de "ödev ne" diye soracak 1 tane sınıfta tanıdığım yok.

Vize sıfır olsa finalde kurtaramam herhalde ama şimdiye kadar büte bile kalmadan geçmiş bi adam olarak ne büt, ne yaz okulu ne tek ders sınavı hakkında bilgim var.

vizem sıfır olsa, büt'te şansım var mı?
bu dersi 90 kişi alıyor okulda. yaz okulu açılma şansı nedir ?
tek ders sınavlarında rahat mı bırakıyorlar ? yada haziran ayındaki tek ders sınavından geçemezsem ocak ayında mesela tekrar girme şansım olur mu yoksa 1 ders için 1 dönem bile değil komple 1 yıl beklemem mi gerekir ?

bi aydınlatırsanız ?

 
hocayla konuşup ödevi öğrenme şansın da mı yok ki


  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (03.04.14 22:46:39) 
gecersin, sakin ol


  • yonge and bloor  (03.04.14 22:51:05) 
hocaya sormak bizim okulda ters tepiyor derse gelmiyosun bi de utanmadan soruyosun gibisinden...
Bence sınıftakilerden birine sor ödevi yap ve kurtul yani böyle hesaplarla uğraşmak yerine

  • megalomaniac  (03.04.14 22:51:27) 
ödev proje ödevi ve grupça yapmak gerekiyormuş. 4 gün sonra da sınav günü grupça teslim edilecek. şimdi hiç tanımadığım adamlara götüm götüm yaklaşıp "dahil edin beni" diyemem. hocayla konuşup ya ayrı bi ödev vermesini rica edicem "çalışıyorum" falan diyip, ya da yukarıdaki sorularıma göre mezun olup olamıcam :/


  • akatreil  (03.04.14 22:53:30) 
ben yaptım onu, tanımadığım insanlara ödev için 3.olabilir miyim diye şirinlik yaptım ama herkes grubunu kurmuştu. Ben de asistana gittim dedim böyle böyle, uzatmalı olduğumdan pek arkadaşım yok falan, listeden baktı buldu elemanları ben de onları buldum, ödevi hazırladık bitti :)
Hocanın kendisi terslemiş öyle gidenleri ama asistan anlayışlıydı yani.

  • megalomaniac  (03.04.14 23:05:36) 
yok sorun şu dakikadan sonra "ödev hazırlar mıyım" kısmı değil. herkes grubunu kurmuş ödevini hazırlamış, salı günü teslim edecekler. hocayla görüşebilirsem "eşdeğer ama tek başıma yapabileceğim bi ödev verebilir misiniz" dicem artık.

ama şu sorularıma da cevap verin kurban olayım :/

bütünleme sınavı apayrı bi sınav mı yoksa final yerine mi geçiyor ? yani vizeden sıçtıysak umut yok mu?

ve tek ders sınavına hem haziranda hem ocakta girebiliyor muyum? :/
  • akatreil  (03.04.14 23:09:18) 
benim senden farkım bütünlemeye girmiş olmam. ve evet bütünleme final yerine geçer.

tek ders sınavına muhtemelen iki dönem de girebilirsin, mantıken öyle olabilmeli yani. ama o kkonuda bi bilgim yok maalesef benim
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (03.04.14 23:17:46) 
bütünleme finalin yerine geçer.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (03.04.14 23:20:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.