[]

Geçmeyen Gastrit Sorunu(Sevgili doclar lütfen)

Bundan 1 ay önce mide bulantısı ve ağırlık hissi şikayetiyle hastaneye gittim.Yapılan endoskopi sonucunda (2. evre) pangastrit ve gastro-özofajal reflü tanısı koyuldu. Doktor 14 günlük helipak ve bizmopen adlı ilaçları verdi.3. gün şikayetlerim kesildi.14 günlük tedaviyi kusursuz bi şekilde uyguladım.Ama tedavi bittikten sonra 2 gün sonra tekrar aynı şikayetler oldu ve tekrar doktora gittim. Doktor helico p. bakterinin öldüğünü ama iltihabın midemi bulandırdığını döyledi ve duolance ve bizmopen adlı iki ilacı kullanmamı söyledi.Bu ilaçları 2 haftadır kullanmama ragmen şikayetlerim geçmedi ve sürekli hiç durmadan devam ediyor.Duyurudaki sevgili doktorlar ya da bu hastalığı geçirmiş olan duyurucular ben bu mideye daha ne yapayım kurban olayım söyleyin.




 
beslenmene dikkat edeceksin. asitli, gazlı, acı, ekşi, tatlı, baharatlı, yağlı, çok sıcak, çok soğuk vs gibi şeyleri minimum tüketeceksin. sigara alkolde dahil.


  • mutantking  (03.04.14 19:31:37) 
teşekkür ederim @mutantking ama bu bakteri öldükten sonra bu şikayetlerin geçmesi gerekmiyor mu ?


  • mhrkrts80  (03.04.14 19:43:52) 
zararı zaten verdiği için şikayetler geçmez

onun dışında mutant +1
  • la noix  (03.04.14 20:17:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.