[]

iş bankası internet subesi

İş Bankası'nın internet bankacılığını ne zaman kullanmak istesem giriş ekranındakı "parola" kısmına bir şey yazamıyorum. harflere basıyorum, ekranda sadece bir tek harf yazıyor ve devamı gelmıyor. dolayısıyla sisteme giriş yapamıyorum. uzun zamandır bu sorunla karşılaşıyorum. sizde de aynı sorun var mı? giriş yapabiliyor musunuz?




 
bilgisayarinda keylogger benzeri bir program vardir. is bankasi'nin koruma zimbirtisi oyle durumlarda yazmani engelliyor.


  • sourlemonade  (30.05.09 17:02:21) 
nasıl cozerım pekı ben bu sorunu?


  • think martini  (30.05.09 17:05:26) 
cesitli anti-virus programlari ile taramalar yap oncelikle. (symantec endpoint protection oneririm mesela)


  • sourlemonade  (30.05.09 17:09:51) 
avg ile tarama yaptım gecen gun. yıne yaparım sımdı, sonrasında ne yapmam gerekır?


  • think martini  (30.05.09 17:13:54) 
bir sey bulabilirse anti-virus(ler) silecektir tabi, ondan sonra tekrar denersin. ama sirf bu yuzden ici rahat etmeyip format atan arkadasim bile var. ki bence de en kesin ve guvenilir cozumdur.


  • sourlemonade  (30.05.09 17:15:43) 
o kadar ciddi bi sorun oldugunu bılmıyordum. format işi gozumde buyudu. tekrar tarama yapıyım o zaman, umarım hallolur.


  • think martini  (30.05.09 17:17:39) 
aynı durum benim başıma da geldi. fakat iş bankasının güvenlik çemberi dediği zımbırtıyı kurmadan önce herhangi bir sorun yoktu. şimdi ie ile işbankası internet şubesini kopyala yapıştır ile kullanabiliyorum fakat firefox ile gayet rahat giriyorum. bence virüs değil sorun asıl olay iş bankasının kurdurduğu güvenlik çmberinde. nasıl bir çemberse o.


  • akustik cinayet  (30.05.09 18:59:06 ~ 18:59:50) 
ekran klavyesi kullanın?


  • sanal uyku  (30.05.09 19:43:52) 
akustik cinayet'in dediği gibi farklı browser'da deneyınce calısıyor. guvenlık cemberı kurmuslar, sısteme gırmeyı engellıyor, tebrık edıyoruz kendılerını.
@sanal uyku; ekran klavyesı kullanmayı denemedım ama bır dahakı seferde onu da denerım, tesekkurler.

  • think martini  (30.05.09 19:46:51) 
eğer win7 de ie8 de hatayı alıyorsanız bu normal. win7'de böyle bir sorun var genelde.


  • ali87  (30.05.09 22:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.