[]

Rüyalar Şoktayım

Metafizik şeylere pek inanmayan birisiyim ama son zamanlarda cok ilginc seyler oluyor hayatimda. Kiz arkadasim önceden olacaklari görüyor, ilk baslarda bu durumu pek sallamamistim ama kız arkadasımın harbi harbi gördugu rüyalar bir süre sonra gercek oluyor. En son olan olay bu sabah beni arayan kız arkadasim ablan hamile rüyamda gördüm dedi güldüm gectim az evvel ablamla konustum bana hamile oldugunu ve bunu az evvel ögrendigini kocasi disinda henuz kimseye söylemedigini söyledi. Bunun gibi son zamanlarda bircok olay oldu böyle. Bu söylediklerim cok sacma gelebilir biri bana anlatsa bana da sacma gelirdi ama bu durumun mantikli bir aciklamasi var mi sizce? Kız arkadasim da biraz korkmaya basladi artik... Şok etkisiyle sizlere soralim dedik.




 
bazı insanların böyle bir yeteneği oluyormuş. kız arkadaşına sorabilir misin, kpss'yi kazanabilecek miyim? ciddi ciddi soruyorum, çok merak ediyorum :)


  • rock n roll  (03.04.14 14:50:32) 
yani ablan var, evli. ablandan bahsetmişsinizdir filan olabilir.
diğer yandan bazı insanların bazı öngörülere sahip olabileceğini düşünürüm ben. kız arkadaşını bilemem ama sadece hamileliği bilmesinden bi yere varılamaz. diğer bahsettiğin şeyler nasıldır bilmem.

  • tepedeki psychedelic adam  (03.04.14 14:53:00) 
Anormal bir durum yok.
Bu da bir yetemek.

Sadece biraz rahatsiz edici. Ona da alisir.
  • cecilia  (03.04.14 14:55:19) 
Geçici bir dönem böyle tesadüfler olmuş olabilir. Bir süre sonra zincir kırılabilir.


  • aychovsky  (03.04.14 14:56:01) 
Sadece hamilelik degil gecen ay da bana aniden bir haber geliyor istanbula gidiyorsun dedi iki gun sonra hic ama hicbir sekilde alakasi olmayacak sekilde haber geldi bir is teklifi aldim ama cok alakasiz sekilde önceden basvurdugum bir yer degildi istanbula gittim ucakla. Gecen gunde siniflarinda hicbir sekilde muhabbeti olmayan bir kizin annesinin öldügünü gördü bana ablatti üc dort gün sonra kizin annesi ölmüs trafik kazasinda. Ve bunu kendi samimi oldugu arkadasina anlatmisti kiz epey etkilenmis. Dedigim gibi rüyalari tamamen freud seklinde yorumlayan bilimin kabul etmedigi hicbir seyi kabul etmeyen biriyim ama kiz ne görürse gercek oluyor.


  • darthvenom  (03.04.14 15:00:21) 
kız demek ki far seer.
bazılarının üçüncü gözü açık oluyor. ama ürkütücü tabii.

  • nax  (03.04.14 15:02:59 ~ 15:03:51) 
benim anneannem de öyledir. mahallede kim ölcekse bir hafta önceden görür. yapacak bir şey yok alışacak. mantıklı bi açıklama bulmaya çalışma bence boşuna.


  • yue  (03.04.14 15:05:26) 
tamamen rastlantı. kimsenin böyle bir yeteneği yok, olamaz da. götünüzden element uydurmayın lütfen. zaten farkındaysan "son zamanlarda" yazmış. denk gelmiş. bir de o kadar rahat bir şekilde "haa bizim amca kızında da var bu yaa" der gibi "anormal yeeaa" yazanlara şaşıyorum. biraz da uyduruyorsun gibime geldi.


  • Manas  (03.04.14 15:08:50 ~ 15:10:04) 
Evet son zamanlarda oluyor uzun zamandir iliskimiz var son iki üc aydir. Önceden yoktu. Bu sürecte psikolojik olarakkkendisi de yogun bazi sorunlar yasadi o zamandan beri olmaya basladi belki onla da alakasi yoktur bilmiyorum sadece bildigin sey rüyasinda gördükleri gercek oluyor bir sure sonra


  • darthvenom  (03.04.14 15:11:49) 
algida secicilik. sen farkinda olmadan bir ton sey anlatiyordur muhtemelen. insan akli boyle calisiyor.


  • bohr atom modeli  (03.04.14 16:27:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.