[]

Deliren HTC v.2.

Daha önce zaten telefonumla ilgili çeşitli sorunlar olmuştu. Android'i eski, birçok uygulama yüklenemiyor. Bir araba kendini araba moduna almıştı, 10 gün sonra vazgeçip eski ayarına döndü.

İçine şeytan kaçmış telefonum bu sefer de aranan numaraları göstermiyor. Gösteriyor da seçici davranıyor. Belirtileri şöyle:

*Arayan kişi rehberde kayıtlı ise, kimin aradığını göstermiyor. Daha doğrusu karşı taraf ararken gösteriyor da, diyelim o an yanımda değildi telefonum ve cevapsız çağrı oldu. O zaman göstermiyor. Bir cevapsız çağrı olduğunu anlayabiliyorum ama kimden olduğunu anlayamıyorum. "Ya çalarken göreceksin ya da bir daha göremeyeceksin" gibi bir tavrı var. Numara rehberde kayıtlı değilse cevapsız çağrıyı gösteriyor sağolsun.
*Arama tuşuna bastığımda son aradığımı/arayanı, sadece rehberde kayıtlı olmama şartı ile gösteriyor. En son 23 Mart'ta 0212'li bir numara aramış, onu gösterip duruyor.
*Mesaj geldiğinde de rehberde kayıtlı olsa bile adını göstermiyor, sadece numarayı görüyorum.
*Normalde birini arayacağınız zaman adındaki harfleri girersiniz ya, o nane çalışmıyor. Menu->Kişiler yapıp kendim bulmalıyım arayacağım kişinin adını.
*Edit: Yeni belirti, artık yeni numara kaydedemiyorum rehbere.

Sonuç olarak kayıtlı numaralara ulaşamıyorum uğraşmazsam.

Bozulduğu süreçte herhangi bir uygulama yüklemesi falan yapmadım. Çantamda kendi kendine tuşlara basmış olma olasılığı olabilir. Ne yapabilirim buna atmaktan başka?

Edit: Tamir adına yaptıklarım şunlar: Kapatıp açtım, kapatıp pili skötüm tekrar takıp açtım. Ayarlardan ilgili menü aradım ama bulamadım.
Ek bilgi: whatsapp gibi telefon bilgileri gerektiren uygulamalar kullanmıyorum. Zaten toplamda 3 uygulama kullanıyorum. Dördüncüye hafızası şişiyor, kaldırmıyor.

 
telefon eskiyse garanti falan da yoktur. hiç uğraşmayın custom rom yükleyin mis gibi kullanın.
(bkz: cyonogenmod)

  • angelofdeath  (03.04.14 13:35:03) 
Telefonun garantisi 3 ay daha var aslında, bu 5. garantiye gönderişim olacak ve son iki tamirde sapık bir tamirci bana musallat oldu, bir aya yakın telefonu göremedim, adam telefonumu bir daha vermemekle tehdit etti, telefonumu evine kaçırdı, 1.5 saatlik bir yürüyüşle sapığın evine gittik, adamlarla oraya baskın yapıp birçok kadının telefonu ile benimkini bulduk, tamirden sonraki ay telefonumu kulağıma götürmekte temizlik kaygılı çokça tereddüt yaşadım falan. Şaka gibi şeyler oldu yani. Farklı sebeplerle tamire gittiğinden telefon da yenilenmedi. İlgili şikayetleri yaptım ama bir daha ekran görünmez hale gelmedikten sonra tamire vermek istemiyorum.

Daha da ek bilgi: Uygulamayı yükledim. Şu arada 5-6 kere Google Hizmetleri Çerçevesini beklenmeyen şekilde durdurup zorla kapatıyor. Tamam dedikten yarım dakika sonra da aynı yazıyı görüyorum. Kapatıp açtım, durum aynı.

Eklemeler: Hastalık ilerledi, artık yeni numara kaydedemiyorum rehbere. Gerçi bunu daha önce denememiştim, dolayısıyla eskji bir bulguyu şimdi ortaya çıkartmış olabilirim.
  • aychovsky  (03.04.14 13:42:34 ~ 13:52:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.