[]

Seiko snkk25j1

Şu saatin neden 12-4 arası kırmızı gri taralı alanı var?
Bilen varsa şimdiden teşekkürler...
Ayrıca kişisel yorumunuz olarak bu saat 19 yaşındaki birine gitmezmi çokmu klasik seiko 5?
Spor ince otomatik ve sade saat önerilerinizi bekliyorum...

 
yillarca kullanacagi icin (20 sene civari gidiyor sanirim) simdi dede isi gelse de bir iki seneye gecer.
ama yine yasli isi diyosa kumas kayisli olanlari var: SNK809

  • el desaparecido  (03.04.14 01:44:46) 
tamamen şekil diyorum ben o kırmızılı alana.. gri saatin metalini ortaya çıkarmak için, kırmızı da akrep, yelkovan ve saniyenin iyi görünmesi için de olabilir..

gider bence, klasik saat her şeyin üzerine olabilir.. çok şaşaalı da değil, gayet sade bir modelmiş..
  • lake of the hell  (03.04.14 01:47:02 ~ 01:47:51) 
gittigidiyorda neyim nato kayış olanları var daha spor onlara baktınız mı? 19 yaş için müthiş saat keşke bana da alan olaydı. aln alın iyidir.


  • nickimin hakkini veremedim  (03.04.14 01:47:44) 
ben beğenmedim. yerinde olsam diver(dalgıç saati) alırdım. harika modeller var. bir de neredeyse her markanın diver modeli var. (casio dahil)

seiko, rolex, orient vs.

egzempıl;
www.google.com.tr

www.google.com.tr

www.google.com.tr

www.google.com.tr
  • papillon7  (03.04.14 11:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.