[]

vucut gelistirmeyle ilgili bi soru

Simdi arkadaslar uzun zamandir yapiyorum bu sporu ve kendi gozlemledigime gore yag oranimi hic dusuremedim.Yani yediklerime bazen cok dikkat ediyorum ama hicbir zaman kalori olarak kismiyorum ve bu yuzden de yag yakimi olmuyor.

Fakat kas gelisiminden memnunum,Okuduklarima gore de hafif yagli bir vucut tipim oldugundan sadece definisyona mi odaklanmam gerekir?ani agirlik kaldiriyorum diye vucut yag yakimini durduruyor olmasin?

Ben saniyorum ki agirligi biraksam,kardiyomu duzenli devam ettirsem ve beslenmeyi ayarlasam sakir sakir yag aticam ama sizin de gorusunuzu ogrenmek istedim tabi.Ha gayret bi el ativerin su kardesinize..

 
ağırlığı bırakmanı tavsiye etmem, muhtelif yerlerde araştırırsan ağırlık kaldırmanın da kardiyo gibi yağ yakımındaki etkileriyle karşılaşırsın. beslenme konusunu tekrar gözden geçirmeni, ekstra bir günü kardiyoya ayırmanı (haftada 3-4 gün ağırlık+kardiyo haricinde yapabiliyorsan) ve set aralarında nabzını hızlandırıcı mountain climber, rope jumping, bench step ups, kettlebell swing ve 1 dakikayı geçmeyen koşular gibi hareketler öneririm.


  • candanag  (02.04.14 23:52:07) 
Genetik çok etkili vücut geliştirmede. Benim de mesela bünyem yağ tutmaya çok meyilli. Ben de bir türlü tam eritemedim bel kısmını, ama pes etmek yok tabiki. Şöyle bir tüyo vereyim sana, ağırlığa devam et, sakın bırakma ve hem ağırlığa başlamadan önce hem de ağırlık antremanını bitirdikten sonra bi 15-20 dk. koş. Özellikle ağırlık sonrası yapılan kardiyo çok sağlam yağ yaktırır. İllaki yağ yakıyosundur zaten ama genetik yapından dolayı çok az miktarda oluyodur. Sabretmen lazım. Ha yağ yakımını artırıcı çeşitli supplementler var ama çok tavsiye etmem, doğal yollarla yapılan vg her zaman daha faydalıdır. Kolay gele.


  • living on the edge  (03.04.14 01:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.