[]

bu adamlar nasil para kazaniyor?

dagci, dalisci vb..antin kuntin seyler yapan adamlar bu isten nasil para kazaniyor anlatin bi hele?




 
ozel ders verirler. antin kuntin diye dusundugun islerde mesela hoca sayisi az oluyor, az olunca digerlerine gore de biraz daha kalifiye ise fiyati da fazla oluyor. ayni zamanda dalisci dedigin adam hem dalis dersi verebilir hem yuzme dersi verebilir hem cankurtaranlik yapar vs

dagcilar keza ozel ders disinda sivil savunma kuruluslarinda da rahat is bulur akut vb baska alternatifleri de vardir.

dusundugun kadar ac kalmazlar yani.
  • xenophobe  (02.04.14 21:29:19) 
yaptıkları işten sağlam paralar kazanıyorlar. mesela dağcılar yüksek binalardaki şirket isimlerini ya da logolarını çok güzel ücretlere takıyorlar. memlekette sayılı oldukları için değerliler yani. bir de su altı dalgıç kaynakçıları var, onlar da güzel kazanıyor.


  • japon askeri  (02.04.14 21:34:53) 
profesyonel olarak yapanlar sponsor buluyor. benim gordugum dendigi gibi redbull hep. nerede snowboard cu parasutcu vs gorsem redbull sponsor olmus oluyor bunlara. en iyi olanlar reklam tv programlari filmler vs zaten parayi kiriyor ama alt leveller ders veriyordur


  • babamasoliimbananickaldirsin  (02.04.14 21:38:15 ~ 22:22:33) 
egitmenlikten kazaniyorlar. hatta iyi egitmenler cok ciddi paralar kazanabiliyor. ayni zamanda organizasyonlarda calisiyor, ve iyi atlet olanlari sponsor ve reklam aliyorlar.


  • brawler  (02.04.14 22:15:47) 
sponsor. hayvan gibi para veriyor. reklam yapiyor, sosyal isleri desteklediklerinden baska yerlerden destek alabiliyor, kurumsal olarak kazanclari var. en basitinden herifler ürün tanitimi yapiyor cok temiz.

dünyanin haberi olsun olmasin, hedef kitle sponsor olunan kisiyi takip ediyorsa sorun yok. kim bilsin senin ne jumar kullandigini, black diamond fenerini petzl mesaleni biz ne yapalim. ilgili biri izlerken ama oha iyiymis diyor. odaklaniyor direkt. temiz reklam. iyi reklam.

hepsi bir yana product placement yaptiklari youtube videolari dahi virale giderse para kazanmalarina yetiyor. örnek olarak devinsupertrampin videolarina fordun
www.youtube.com

ve mountain dewin sponsor olmasi.
www.youtube.com

normal reklamdan cok daha temiz is.

sponsorlar hep alakali olmayabiliyor. mesela nokianin asgard projecte sponsor olmasini hala anlamadim. benzer bir sürü durum var.
  • wiillii  (03.04.14 00:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.