[]

ankara nasıl sonuçlanır?

belki yüksek yerlerde tanıdıklarınız falan vardır duyum alan var mı seçim sonucu ne olacak ibre kimden yana?




 
gökçek alacak... kaçarı yok... bu işler sağdan soldan gaz vermeyle olmuyor...


  • inanmazsan inanma  (02.04.14 18:03:28) 
Bu saatten sonra Gökçek belediye binasını ateşe verir yine bırakmaz gibi geliyor malesef. Eğer dediğimin tersi çıkarsa benden herkese çay.


  • jamalbsf  (02.04.14 18:08:01) 
(bkz: inanmazsan inanma) burda da mı lan?


  • wild honey suckle  (02.04.14 18:08:35) 
Oy sayımında orada olmaya çalışmak lazım. Mansur Yavaş ve ekibinden her şey beklenir. Sürekli bir şeylere itiraz ediyorlar ama neye itiraz ettiklerini bile söyleyemiyorlar.
Normal şartlarda Melih oylarını 10 bin civarında artırması lazım. Ben esas hırsızlığı Mansur Yavaş ve ekibinden bekliyorum. Seslerinin çok çıkmasını buna bağlıyorum.

  • enkolaykullaniciadi  (02.04.14 18:12:03) 
valla tandığım falan yok da melih alır. bırakmazlar bu saatten sonra ne olursa olsun.

@enkolaykullaniciadi "kişi karşındakini kendi gibi bilirmiş" atasözü tam sana uymuş.
  • mattiadestro  (02.04.14 18:17:28) 
melih kendinden o kadar emin olsaydi "mansur baskan olursa indirirler" diye tweet atmazdi.
tiras yapmayin. bir sey belli degil henuz. gokcek titriyor.

  • bohr atom modeli  (02.04.14 18:24:51) 
bence gökçek hayatının depresyonunu yaşadı ama tayyip varken ankara'yı chp'ye bırakmaz. sonuçta mesele gökçek-mansur davası değil tayyip-mansur/chp meselesi.


  • vizdilva  (02.04.14 18:46:02) 
melih'de kalır.


  • Manas  (02.04.14 19:56:16) 
melih varken gerisi boş.mansur bi de şansını hdp de denesin,


  • essoist  (02.04.14 20:02:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.