[]

2. el ps3 ne kadara alınabilir?

selam duyurucu panpalar. baktık hem oyunu hem konsolu çok pahalıya gelcek zaten doğru düzgün oyunu yok diye ps4'ten vazgeçtik 2. el bi ps3 alalım dedik ps4.ün oyunu çoğalıp konsol kırılabilir hale gelinceye kadar. ancak şimdi kırılmış 2. el ve içinde bikaç da oyun yüklü bir ps3 kaça ve nereden alınabilir? 2. el için sanalpazar, gittigidiyor falan bu iş için uygun mecralar mı yoksa doğubank vs tercih edilip sıfırı mı alınmalı? ps3 de çeşit çeşit yok 60gb yok 12 gb yok 160 gb diye bi sürü çeşidi var, bi de slim kasa diyolla değişik görünümlüsü de çıkmış, bunlardan hangisi iyi? alırken nelere dikkat etmeliyiz ki elimizde patlamasın korsan oyun da yükleyebilelim. dışarda gezip para harcamak yerine konsola harcayıp evde oyunla vakit geçirelim istiyoruz iyi bişey olsun o yüzden. maddiyatı toparlayıp ps4'e geçinceye kadar 2-3 sene idare edebilsin bizi.

*alınık kısmına açmadım duyuruyu, hemen almıycam çünkü, 1-2 aya kadar.

*2. el almak risk midir?

*hangi tip tercih etmeliyim kırılabilen modelleri slim kasa olanlar mı daha eskileri mi?

*bi de ps4'ten cayıp ps3'e dümeni kırmak iyi bi fikir mi ondan da emin değilim açıkçası.

 
çok gb olanından alın. senede 100 lira verip ps klüp müdür nedir üye oluyorsunuz, bir sürü oyun bedava ps'ye indiriyorsunuz. çok avantajlı.


  • nereye bu gidis  (02.04.14 10:08:07) 
dümen kırmak meselesi de parayla alakalı. çok paranız yoksa ps3 almak zorundasınız, hem konsol hem oyunlar daha ucuz.


  • nereye bu gidis  (02.04.14 10:08:36) 
evet para fazlasıyla kısıtlı. o yüzden yatırım amaçlı gibi de düşündük parayı sokağa atcamıza konsola yatıralım diye. peki 2. el almak risk olur mu?


  • kakamelsokoban  (02.04.14 10:12:07) 
şimdi reklamlar..

120 gb satıyorum, haberin olsun.

:)
  • ozzpwnz  (02.04.14 10:31:29) 
birinci eli ben 600'e almıştım. şimdilerde 500 tl falan galiba. ben olsam ikinci el almazdım ama ikinci el alınmaz diyemem.


  • nereye bu gidis  (02.04.14 10:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.