[]

bir haber bekliyorum, sakin kalamıyorum

yapı olarak çok heyecanlı birisiyim. bugün de benim için önemli olan bir sonuç alacağım. muhtemelen öğlen açıklanır ama öğle vakit olana kadar karın ağrısı çekmek istemiyorum. bunun için ne yapmalıyım?

bir de olumsuz sonuca hazır değilim. kimseye itiraf edemesem de hayalimdi bu benim. en yakınımdaki insana bile 'ya olmazsa olmaz, önemli değil' dedim. olmadığını öğrenirsem 'e hani önemli değildi, neden ağlıyorsun?' diyecek. benim kendi kendimi teselli etmem lazım. 12 tane de sınavım var, konsantremi bu konuyla bozmamak için ne yapabilirim?

her görüşünüz benim için çok önemli, şimdiden çok teşekkür ederim.

 
hayatındaki diğer olumlu şeyleri düşünerek moralini yüksek tut. bir de herşeyde bir hayır vardır derler, sonuç ne olursa olsun zamanla göreceksin ki senin için en iyisi olmuş. böyle düşün.


  • innerbliss  (02.04.14 08:40:40) 
Olumsuz sonuç alırsan üretebileceğin başka çözümlere yönel. Dahada hayati bir konuysa; bir kağıda hayatındaki güzellikleri yaz. Olumsuz oldu ama hayatımda bu güzellikler var demen seni pozitif etkileyecektir.


  • alaimisema  (02.04.14 08:41:39) 
olmazsa vardır bir hikmeti. belki de daha güzel kapılar açılacaktır, kim bilir? bir de ben hep böyle kritik anlardan önce gerçekten en hayırlısını isterim. hem sonuç olumluysa olumluluğu katmerlendirir, olumsuzsa da psikolociyi korur :)


  • fallopian  (02.04.14 08:45:04) 
Sakin nefes al. Odağını başka şeylere ver; eğlenceli film falan izle mesela. Müzik dinle ve eninde sonunda her şeyin hayırlısı olacağını hatırlamaya çalış.


  • dessy  (02.04.14 08:47:27) 
Olmycakmis gibi dusun olursa sen sevinirsin bedavaya daha ne


  • mormormorius  (02.04.14 09:03:34) 
Sonucu öğrenene kadar sakin kalmak istediğini sormuşsun:

Uyu!
  • midnight exe  (02.04.14 09:18:13) 
çık dışdarı atla metrobüse ilk duraktan son durağa kadar git eve gel saat 12 olmuş olur zaten ha gene otobüste sıkılırım dersen çık dışarı birirnin yanına git ilgilenecek işler bul kendine.

Ben öss açıklanacağı sabah öğlene kadar arabanın lastiğini değiştirmiştim bittiğinde millet öğrenmiş ben daha bakmamıştım bile.

Ha olumsuz sonuca hazır değilim diyosun, beklediğin habere göre değişir. Eğer sağlıkla ilgili bişiyse bakşa yok araba alıcamda banka kredi onayı bekliyorum dersen başka cevap veririm
  • basond  (02.04.14 09:56:24 ~ 09:57:53) 
Her olmayan işte bir hayır vardır. Fıskolociyi koru.
Kalbini koru.

  • compadrito  (02.04.14 12:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.