[]

Yıl olmuş 2014...seçim, kameralar, gaz bombaları ve

aslında şu sorudan aklıma geldi:
eksiduyu.ru
(atıfta bulunduğum duyuru silinmiş. seçimlerde hile nasıl engellenir gibi bir şeydi, güzel teknolojik, yazılımsal vb fikirler vardı da, fikrimi belirteyim: yargıyı ele geçirmiş mafyatik, şer-i bir hükümetin ortaya koyduğu sandık + medyası hep hileli olacak)

1) on binlerin sokaklarda turşusu çıkarılırken, onlarca insan meydanlarda yaralanır, öldürülürken MOBESE KAMERALARI neden çalışmadı?

2) kaskların üstündeki numaraları olmayan polislere neden görev yapamazsın denmedi?

3) gözaltı sürecinin tamamı (örneğin 29 ekim de istiklal caddesinde türk bayraklı genç yurttaşlarla içi doldurulduktan sonra ve pek çok olayda ve yerde alenen perdeleri kapatılan vb tüm gözaltı otobüslerinin içi ve hatta 4 bir yanı) neden kameralarla kaydedilmiyor?

4) bir park için hazırlanmış bir proje hakkında yürütmeyi durdurma kararı ve süren bir dava varken başbakan konumundaki biri nasıl "cami de yapacağız!" diyebildi? ve yargının yürütmeyi durdurma kararına karşın nasıl ağaç sökülebildi? polis denen kanun uygulayıcı nasıl kanunu savunan halka saldırabildi?

ek:
5) denizlere "sallandıracaksın bunların da bir kaçını o ağaçlarda... ALIŞMIŞLAR YAA.." gibi bir atıfta bulunan başbakan nasıl hala o koltukta oturabiliyor?

 
5; cünkü halk onu seciyor.


  • ivettivett  (02.04.14 07:35:16) 
5) çünkü gelmiş geçmiş en büyük yüzsüzlerden biri kendisi ve o koltuk olmadan hiçbir şey olamayacağının farkında.


  • in vino veritas  (02.04.14 08:34:56) 
Merhaba ülkemize hoşgeldiniz. Sizin geldiğiniz İskandinav ülkeleri ile bizim ülkemiz arasında ufak tekef farklar olabilir.

Türkiye'nin tadını çıkarın.
  • godsparticle  (02.04.14 08:40:39) 
1- mobese kameralarını kontrol edenlerle turşu çıkarma işlmini yapanlar aynı kişi ya da kurumlar olduğu için.

2- bu konuda dışarı aktarılan bi malumat yok ki. belki cezalandırılanlar da oldu.

3- bilmiyom. ama görüntü kaydı var da noluyo ki?

4- kitaplardan çıkınız, realiteye hoşgeldiniz. realite çoğunlukla yazılı kanun vb.nin tam tersidir.

5- deniz gezmişi asanla aynı devleti yönettiği için olabilir mi?
  • dafaiss  (02.04.14 10:06:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.