[]

Elin gavuru 3-5 kuruşa tatil yapıyor muhabbeti

Hani bir muhabbet var ya güneyde, Antalya'da vs. elin turisti 3-5 kuruşa tatil yaparken biz hayvan gibi para ödüyoruz falan diye. Bu nasıl oluyor? Benim Bulgaristan vatandaşlığm var mesela, ben rezervasyon yaptırınca çok ucuza mı gelecek benim tatil şimdi bana?




 
hayır, başka ülkelerdeki acentalar ve onların anlaşmalarıyla ilgili bir durum.


  • whoosie  (01.04.14 20:56:46) 
rusya da yaşayan elena ucak bileti dahil bir haftalık antalya tatiline iki kişi 3000 tl ödedi gecen sene.


  • gnl rkn  (01.04.14 21:01:25) 
Selam!

Aslında bu sorduğun soru tez konusu bile olabilir. Özet geçecek olursam eğer;

- 'Gavur' paket tatil alıyor. (uçak bileti - havaalanı transferi - konaklama - yeme içme) Haliyle seyahat acenteleri otellerle anlaşmalar yapıyorlar. kontenjanları var. Belirli bir sözleşme üzerinden ücret ödüyor ya da taahhüt ediyor.

Bu minvalde fiyatlar acente misafirlerine düşük veriliyor. Aslında total gelire bakıldığı anda ortaya kar çıkıyor.

Yani bir kişi her şey dahil 40avro gibi bir fiyata kalıyor olsa bile onun geleceği var, gelmişi var.

Diğer taraftan size gelirsek eğer - oteller türk yabancı ayırmazlar. Sizin azeri pasaportunuzun olması otelci için bir şey ifade etmez. Önemli olan kapı müşterisi mi yoksa acente müşterisi mi olduğunuzdur.

dedim ya tez konusu diye, kısaca bile açıklayamadım.
umarım yardımcı olur.
  • hippokondriyak  (01.04.14 22:12:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.