[]

hiperparatiroidi gilbert bulanti

merhaba arkadaşlar..

gilbert sendromumun üzerine bir de hiperparatiroidi eklenmiş bulunmakta. tüm bulantılarımın sebebi buymuş galiba bu bulantı yaptıkça yemek yiyemedim yemek yiyemeyince de gilbert sendromu vurdu mide bulantısı++ (plus plus) oldu.

sorularım şunlar:
1) paratiroid bezinin başlattığı bulantıyı nasıl engelleyebilirim?
2) salgısının artmsını nasıl engelleyebilirim?

teşekkürler

 
hiperparatiroidini neden tedavi ettirmiyorsun? kemik ağrıları, kemik kırıkları, yumuşak dokuda kireçlenmeler, böbrek taşları, peptik ülser ya da hipertansiyon olması ihtimali de bulantının olması kadar rahatsız edici. serum kalsiyum düzeyinin ile­ri derecede yükseldiği durumlarda komaya kadar ilerleyen nörolojik değişiklikler, kalpte ritim bozuklukları ve ölüm olabilir


  • fallopian  (02.04.14 07:45:41) 
üniversite öğrencisiyim en yakın zamanda gideceğim hastahaneye ama şunu merak ediyorum herhangi bişeyle kandaki kalsiyumu dengeleyemezmiyiz?


  • kestane çizen ressam  (07.04.14 10:29:01) 
canım kardeşim, hormonal bir durum olduğu için ne yapsan fayda etmez. ben sana internetten araştırıp "bitkisel çözüm" de bulabilirim ama bunlar seni sadece oyalar. aşırı parathormon salgın, kalsiyumu kemiğinden yıkıp kanına vermeye devam edecek.

kalsiyum yüksekliğine ilaç verilir, diyaliz de yapılır, paratitoid bezinin çıkarılması ameliyatı da yapılır. demem o ki ciddili durum. düşürmelik herhangi bir şey söyleyemeyiz.
  • fallopian  (07.04.14 23:29:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.