[]

paylaşımlarımı görmesini nasıl engelleyebilirim? (akraba sorunu)

benimle karşıt siyasi görüşte olan bir akraba, yaptığım her siyasi paylaşımın altına saldırgan yorumlar yapıyor. şimdi ben bunu arkadaşlıktan çıkarsam, bu sefer annemleri arayıp, "beni arkadaşlıktan çıkarmış ayıp değil mi" diye yine ortalığı karıştıracak.

hiç bu sorunlara yol açmadan, paylaşımlarımı görmesini engelleyebilmenin bir yolu var mıdır?


 
paylasirken sag altta post yazan yerin yaninda bir sey var, friends yaziyordur muhtemelen. onu custom'a getirip dont share this with bolumune istedigin kisilerin adlarini yazabilirsin.


  • fakyoras  (01.04.14 17:17:11) 
@fakyoras; hocam, o bölüme yazdığım isimler postlarımı göremiyor mu yoksa sadece oraya yazdığım isimler mi görüyor? eğer sadece oraya yazdığım isimler görüyorsa sıkıntı, her paylaşımda onlarca kişiyi seçmek zor.


  • yokumbenburda  (01.04.14 17:20:17) 
Görmemesini istediğin kişiyi kısıtlılar listesine alırsan herşeyi görmesini engellemiş olursun ve her paylaşımda tekrar tekrar isim yazmana gerek kalmaz..


  • EkimBebesi  (01.04.14 17:35:54) 
dont share with this bolumune yazdiklarin goremez. yanina X isareti var kirmizi sekilde. yukarida kimlerle paylasacagin yaziyor, orada arkadaslar secilidir zaten onunla oynama.

alttakinde kimlere gorunmemesini istiyorsan onlari yaz yeter.
  • fakyoras  (01.04.14 17:40:04) 
oraya yazdıkların görmüyor ve o kutucuk, sen değiştirmediğin sürece kalıyor öyle. yani oraya durum yazmadan önce X ve Y kişilerini yazdıysan, onların tekrar yazdıklarını görebilmesi için, onu kaldırman lazım. kaldırmadığın sürece, yazdığın hiçbir şeyi görmez X ile Y.

ben 12 yaşındayken msn'de böyle bir şey yaşamıştım, o günden beri kardeşimi bile eklemiyorum facebook'a oraya buraya. durum nedir sende bilmiyorum ama imkanın varsa bas engeli sktirsin gitsin çok affedersin. çekilmiyor akraba geyiği.
  • pescador  (01.04.14 17:45:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.