[]

aranızda hiç..?

4.sınıf olup da bu yıl work and travel yapmayı düşünüp vize alabilmiş olan var mı??nedir sırrı merak ediyorum..yani madem 4.sınıflarda yapabilir deniliyor neden kimse vize alamıyor?




 
artık türkiyede onu bağlayan birşey kalmayacağından yani mezun olmuş olacağından bir yolunu bulup geri dönmeme ihtimali yüksek diye yapılıyor zannedersem bu iş. yani gidip dönmeyen olmuştur ilk yıllarda tecrübe etmişlerdir yoksa ucuz iş gücü herkesin işine gelir.


  • prodeq  (29.05.09 23:30:34) 
evet bazı şirketler 4. sınıfları da gönderebiliyoruz diyorlar ama tam olarak yöntemi nedir bilmiyorum. örnek olarak work and travel'da tanıştığım 4. sınıfı bitirmiş bir arkadaşım (tarih öğretmenliğinden mezun) tanıdığı olan bir dersaneyle göstermelik iş anlaşması yapmıştı ve vize görüşmesinde bu belgeyi göstermişti. bildiğiniz gibi amerika 3-4 ay orada kaldıktan sonra oraya yerleşme niyetinizin olmadığını, ülkenize geri dönmek zorunda olduğunuzu gösteren bir kanıt bir belge istiyor. bu şekilde bi kanıt göstererek vize alabilirsin diye düşünüyorum. tabii bu işi yapan şirketlere danışabilirsin bu konu hakkında..


  • bibbolo zippo  (29.05.09 23:34:05) 
valla 5. sınıf bu arkadaşım bu yaz alaskaya gidiyor.. sırrını sormadım ama..


  • orange coffee  (30.05.09 01:27:24) 
vize görüşmesine ilk dönemin transkriptini goturup (ki zaten öyle yapmak zorundasın vize gorusmesi okul bitmeden oluyor, hatta bi de oralarda alttan bi ders varsa tadından yenmez) okulun uzadıgını bir sene daha okuyacagını soylersen, okula donme zorunlulugu vize alma ihtimalini arttırabilir.


  • yasaluyari  (30.05.09 03:30:03) 
vize görüşmesine giderken türkiyeden bi şirketten iş daveti götür. zaten son sınıflara mezun olunca napıcaksın diye soruyolar. işte türkiye'de x şiretinde çalışmayı düşünüyorum dersen alırsın. aldı benim arkadaş aynen böyle.


  • cubuk makarna  (30.05.09 11:49:50) 
hocayla anlaşıp ders bırakıyorlar bazıları bu engeli aşmak için.


  • synick  (30.05.09 18:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.