[]

konut tipolojileri (ödev yardım)

aşağıdaki sorun bir arkadaşıma ait. dönem projesi ile uğraşmakta lakin işin içinden çıkamamış ve kısıtlı vakti var. o sebeple acil yardıma ihtiyacı var. şimdiden teşekkürler.

"bana konut tipolojisi çizimleri lazım. elinde olan ya da ulaşabileceğim site/ler bilen var mı?"

diyor.

sorunu çözen arkadaşın eğer eu.stormrage server'ında horde karakteri varsa 300 gold, eğer yoksa tüm entrylerine(maksimum 200) $ukela verme fikrimiz var. öyle de sapıttık evet.

tekrar teşekkürler.

 
İşini görür mü emin değilim ancak: housingprototypes.org


  • loralynn  (30.05.09 00:35:06 ~ 00:35:27) 
bende kitap var italyanca. tiplogue residantale öle bişi şimdi kalkıp bakmaya üşeniyorum. bence siz daha çok üşeniyosunuz, yok mu okulun kütüphanesi güzel kardeşim? vardır illaki orda da. bu yeni nesil iyice internetçi oldu yahu.


  • be forever young  (30.05.09 02:51:50) 
cevaplar için teşekkürler.

ayrıca sayın "be forever young", adam olma yolunda bana ve arkadaşıma yaptığınız bu mötiş iyiliği asla unutmıycaz.

iki satırlık yazıya "yeni nesil" çıkartması yapıştırdığınız için inanılmaz mutlu olmalısınız. size teşekkür etmiyorum, şeker gönderim mi, netten?
  • schimsonique chaiselongue  (30.05.09 22:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.