[]

PAYPAL-Bilal'e Anlatır Gibi..

Anlamadım..
Şimdi ben PayPal'ı nasıl kullanacağımı anlamadım. Mesela Atlasjet'in 100 tl üstü alışverişe 30 tl indirimi var paypal ile ödediğinde. burada paypal'ın kârı ne?
yani ben internetten paypal ile alışveriş yaptığımda (iş bankası ya da world card'ımı bağladım diyelim) ben ekstra bişi ödüyor muyum? yoksa paypal, parayı bankadan çekiyor bana giren çıkan bişi olmuyo mu?

valla anlamadım :/

 
Hiçbirşey anlamaniza gerek yok hocam sizleri bir yandan atlasjete bilet aldirirken bir yandanda üye yaparak Turnayi vuruyor belki 30 lira kaybedecekler lakin sinirli sayida olduğu ve zarar ettirmesi mümkün olmayan basit bi reklamasyon kampanyası siz paypalle nasil alisveris yapildigini öğrenecek sayelerinde yaptiginiz alisverslerle bundan sonra saticilarin belli komisyon ödemelerini saglayacaksiniz. Zerre zarariniz olmaz lakin hiçbir şekilde illegal işlemlere girismeyin kişisel durumlarda ornegin tanimadiniz birinden para almak veya gondermek için, bu konuda paypal sorunludur. Türkiye devleti yasalarına uymaz kendi kendine kurallarini uygular.


  • protrek  (01.04.14 14:44:49) 
paypal'ım var zaten. sadece ben ek ücret ödüyor muyum paypal ile alışverişte onu öğrenmeye çalışıyorum.


  • bradshaw  (01.04.14 15:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.