[]

broşürlerdeki kızlar nerede?

şu üniversite tanıtım broşürlerini diyorum dostlar.

halihazırda batı anadoluda okumaktayım. gelirken güzel bir ortamım olur diye düşlemiştim lakin tünelin ucu bombok bi yere çıktı. bende bir brad pitt değilim lakin sınıftaki kızlar bildiğin leş yani.

kendilerini dünya güzeli sanmalarını geçtim erkeklerde aynı bok.

neyse işte heryerde böylemi yahu. şu broşürlerdeki güzel hatunların, efendi adamların olduğu yer neresi acaba? yeminlen derse giresim gelmiyor. nolur söyleyin bırakıp gelicem herşeyi.

 
her yer öyle değilden kasıt her bölüm öyle değil.


  • basond  (01.04.14 12:58:16) 
arkadaşlar kimseye öyle leş gibi sıfatlar yakıştırmayın, çok çirkin oluyor. türk insanı olarak adriana lima ve bradd pitt değiliz kabul edelim artık bu gerçeği. ama leş yakıştırması da çok kötü. sen oraya okumaya gitmişsin sana ne milletin tipinden ayıp yaptığın.


  • rock n roll  (01.04.14 13:03:41) 
başka bölümlerde mi öyle? Leş hatunlar çekilmez moruk.


  • dimitri iskete  (01.04.14 13:06:01) 
Tamamen merakımdan soruyorum leş kız nasıl oluyor? Bir kızın leş olması için çirkin olması yeterli mi başka özellikler de gerekli mi?


  • tuborg yesili  (01.04.14 13:11:52) 
güzel sanatlar fakültesi dsfşksş


  • yuto  (01.04.14 13:32:23) 
ağzı bozuksa, paspalsa, erkeksiyse de leştir bence.

hele ağzı burnu piercing içinde depresyonist bilek metalciyse kafadan leştir zaten :D
  • baldur  (01.04.14 13:34:40 ~ 13:35:25) 
yazının sonuna kadar bi anlam veremedim başörtülü kızlar nerede okumuşum


  • sylow  (01.04.14 13:40:46) 
mimarlık iyi. kızdan geçilmiyor.


  • goldentitan  (01.04.14 13:43:53) 
hocam kusura bakma da dahi anlamındaki -deleri ayıramamışsın, onlar leş bunlar leş demişsin. Belki dış görünüş dışında önem verdikleri şeyler yoktur sende.


  • godsparticle  (01.04.14 13:45:46) 
senin gibil düşünen kişiere leş denilen bir yerde yaşıyorlarmış


  • enginornek  (01.04.14 20:18:28) 
güzel kız olunca depresyona girip sınıfta kalıyosunuz diye dekanlık kaldırttı onları.


  • vfgerty  (01.04.14 20:27:49) 
bilkent'e gel o zaman. kız dolu okul. ancak bakarlar mı bakmazlar mı bilmem. okulda rekabet tavanda, sağlam forsun olması lazım.


  • fransızkalanadam  (01.04.14 20:36:16) 
dünyada hangi yer tanıtım broşüründe gösterildiği gibi? yani çok saçma olacak ama şunu açıklamak zorunda bırakıyorsunuz insanı: o broşürler, mekanı mümkün olduğunca güzel göstermeye çalışan, ortamın ortalama halinden çok ama çok uzakta olan şeyler. oraya tabii ki okulun vasat altı tipte öğrencilerini koymayacaklar, at gibi kızları yakışıklı çocukları koyacaklar. keçinin kuzunun kemirdiği otu çiçeği değil de yemyeşil bahçeleri bilmem neleri koyacaklar. ne bekliyorsun?

ayrıca şu leş kız-çirkin çocuk geyiği de gerçekten ayıp. üniversite okuyacak seviyeye gelmiş insanların zeka seviyesi "hani kızlar nerde"den daha fazla olmalı birader, kusura bakmayın.

eliniz ayağınız tutuyor, 18-19-20-21-22-23-24 yaşında insanlarsınız. bölümünüzdekiler güzel değilse, diğer bölümdekiler güzeldir. ya da belki güzel kızların sayıca az olduğu bir çevredesinizdir. ne yapalım şimdi oturup ağlayalım mı?

ırk olarak çok güzel şahane değiliz ama gayet homojen bir şekilde dağılmışız. şehrinizde herkese yetecek kadar kız ve erkek vardır, emin olun. tek derdiniz fakültede güzel kız sayısının azlığı olsun.
  • pescador  (01.04.14 20:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.